Från början gick spelet ut på att man skulle utrota(ausroten) fienden så fort som möjligt, genom att utveckla sin ras och stampa ner fienden. Mycket av spelets ursprungliga idé är hämtat ifrån Nazist Tyskland under det andra världskriget. Det finns 4 olika raser man kan spela som i spelet. Dessa är: "Japaner", "Svarta (brun hyade hybrider och Kirins)", gröna "Politiker" och vita "Människor".

Målet med speletRedigera

Nu för tiden är det oklart vad som egentligen är målet med spelet. Skaparna av spelet (Blizzard entertaining system) var väldigt lata och lade aldrig ner någon tid på att balancera spelet. På grund av detta är de vita människorna överlägsna. Man har också lagt till så kallade Hax till spelet. Detta leder till att små tyska nynazister i soviet Ryssland fuskar sig igenom hela spelet.

Spela OnlineRedigera

Även om Warcraft III hade en budjet stor som en nanopenis så lyckades spelet ganska bra på marknaden. Den sålde 634 exemplar vid den första dagen och 5½ vid dag två på marknaden. Sedan blev dom stämda och spelet fick inte säljas på marknaden längre. När rasisterna på blizzard bestämde sig att dom ville klämma ut alla pengar dom kunde ur den uttjatade spel ideen så valde dom att skapa en server på hämsidan FindMenOnline.net Nu mera har dom två Asiatiska servrar och 3 Europeiska, Dock inte Amerikanska för att Blizzard misstänker Obama(Nuvarande president I Amerika) för att ha atombomber riktade mot månen.

Lista på HaxRedigera

Det finns en del Hax på spelet Warcraft III. Nedan står en lista på Komandona du måste skriva för att få bonusar.

GöranÄggröranPersson: Gör så att spelaren automatiskt vinner spelet.

HailHitler: Kickar ut spelaren från Findmenonline.net och banlyser dig från spelet.

ShivaÄrSpammad: Ger dig SPAM i mängder. Meddelandet lyder: SHIVA OM DU SER DETTA: ”DU HAR EN KÅT BEUNDRARE SOM VILL HA SEX!” 191929393939393 gånger.

KollaEnHund!: Ger din ras supervapnet "Katt", som gör att du vinner spelet i all evighet.

Jag lovar att inte gråta.
Om du hjälper mig med att lägga till mer innehåll.