VölVö försökte aldrig bygga en flygmojäng som deras konkurrenter SÄÄB gjorde, (antagligen för att VölVö var för lata) Flygmakapären som är snabb och som kan krossa tusen civila i sekunden. För att inte göra så att VÖLVÖ får ångestångestfulla så börjar Flyggrejens namn på Skaab_69_Pipen, OJ!! det var inte tänkt att säga det fula namnet men vem bryr sig!!

FaktaRedigera

VÖLVÖ grundades 1997 av en man vid namn Mulle Meck. Han satt och tittade på medan Figge dumpade lite skrot på gården hans och kom på att han kunde göra bilar av skiten. Ett spel vid namn "Bygg bilar med Mulle Meck" gjordes sedan för att hylla hans verk som VÖLVÖ 240, 740 och 745. Hans "kompis" Figge såg vad han kunde göra med skroten och krävde 25% av företaget men Mulle sa nej. Detta resulterade i att Figge grundade Skabb, förlåt Saab som hämnd på Mulle. Ja, och vi ser ju hur bra det gått för Saab...

SAAB och VOLVORedigera

Dom gillar inte varandra och det har dom gjort sedan tidernas begynnelse om man skulle säga att Saab och Volvo är samma sak så har du helt fel. Nämligen i Sverige så finns det olika folksorter som är Saab folket och Volvo folket och det är krig mellan dom. Det enda man kan faktiskt skilja dom på är att Saab bygger vapen så dom kan spränga och panga medans, Volvo bygger bussar och lastbilar så dom kan Frakta och skjutsa.