Nosferatu.jpg

”Jag är en vampyr”

~ Markus Krunegård om Vampyrer

”I Sovjetryssland suger du ut blodet ur Greve Wladimir Țepeș Putin!”

~ Rysk o-revers om Vampyrer

En vampyr är en vandött emo, utsänd från helvetet i syfte att erbjuda människor evigt liv som vandöda. Vandödhet kan därvid betraktas som ett tillstånd där döden inte tar effekt, utan individen fortsätter att leva i evighet, i argsint trots mot döden. Zeus är inte speciellt positiv till vandödhet, senast var det Asklepios som upplivade människor från döden, vilket fick till följd att Jorden blev överbefolkad. Zeus såg då ingen annan råd än att sända en blixt tvärs igenom Asklepios. Zeus' bror Hades ansåg detsamma.

Vampyrer får inte blandas ihop med glittrande vampyrer.

Huruvida vampyrer utsänts av Dj-ulen eller bara av J-k-len att rädda människor ifrån att dö är något oklart, men det kan lika gärna handla om att vampyrerna handlar på uppdrag av liemannen, som ju är den främsta och mest kända företrädaren för de vandöda.

Vampyrers arbetssättRedigera

Vampyrer förökar sig genom att suga blodet ur en människa. Speciellt ansvarsfulla vampyrer samlar på sig stora skaror av medhjälparvampyrer att sprida sitt frälsande budskap. Nere i Europa finns det hela sekter, ofta i form av företag, som består av vampyrer med evigt liv på detta sätt. Många religiösa sekter bygger i själva verket på vampyrism. Det bästa sättet att skydda sig från vampyrer är klamydia. Om en vampyr suger i sig ditt blod med klamydia så kommer de att själva få klamydia och senare dö.

Ett emo som begår självmord kommer att återuppstå som vampyr.

Kända vampyrerRedigera

  • Greve Dracula är den mest framstående av vampyrer. Han började sin karriär med den stygga vanan att spetsa turkar och andra misshagliga personer på pålar, men ångrade sig senare under slutet av sitt liv och konverterade till vampyrismen, för att återuppliva dessa turkar till vandöda med evigt liv. Man brukar därvid betrakta Greve Dracula som vampyrismens stora helgon, erbjudande evigt liv till alla lidande.

Värt att vetaRedigera

  • Varje år, den 4:e juni, så samlas majoriteten av Skandinaviens vampyrer i Hisings Backa, där de suger musten ur varandra.
  • Majoriteten av Sveriges vampyrer bor Norrland, där solen aldrig skiner. Någon alkoholiserad Stockholmare fick försig att vampyrer bor i Blackeberg. Detta förargade Hörlurskillen från Frostbiten som är talesman för Norrlands vampyrer.

Se ävenRedigera