Baal-Ladin

(Omdirigerad från Usama bin Laden)

”Funkar TV-licensen i helvetet?”

~ Rånartjänst om Baal-Ladens telefonnummer

”Kaboooooooom!”

~ Indigo
En stilig demon mitt i en propagandaoffensiv.

Baal-Ladin är en berömd demon på Helvetets tredje nivå, allmänt kallad "kommerskollegium". Han sitter där inkopplad till en tre kvadratmil stor hjärt-lung-njurmaskin, för det var så han dog i Pakistan, och genom karmas lag, så återupprepas Guds straff i större skala i Helvetet, något som Baal-Ladin kallt räknade med, när han bestämt sig för att helvetet var en mer tilldragande plats än himlen.

På jobbetRedigera

 
Himlens portvakt Siddharta visar sitt missnöje

I helvetet leder han demonernas terroristnätverk, att besätta levande personer och få dem att i raseriutbrott göra terroristattacker av förstörelseattacker med många dödsoffer på vem som helst, som genom att komma i vägen därigenom kvalificerat sig att bli "otrogen kristen", eller "otrogen muslim" och på så sätt hamnar i fel himmelrike efter döden: kristna i den muslimska himlen och muslimer i den kristna himlen. Detta brukar sätta griller i huvudet på himlens portvakt Siddharta Gautama, vilken är föga road över detta djävulska tilltag, och i stället överväger slå samman bägge himlar.

AttacktyperRedigera

Baal-Ladin har många strängar på sin fela: en av hans attackdemoner består i att besätta elever som har dåligt betyg och inga kompisar, och genom besättelsen övertygas dessa elever att beväpning och en massaker på skolans elever och lärare är bästa sätt att skaffa sig bra betyg och många kompisar. Det brukar väcka uppmärksamhet i massmedia, vilket är vad Baal-Ladin uppskattar mest.

 
En helvetisk fela, ett musikinstrument Baal-Ladin är speciellt bra på

En annan attacktyp är att besätta muslimer, kristna, rasister och godtyckliga extremistkretsar och få dem att begå diverse dåd, om vilka vi nu vet allt och vadhelst, så att de inte längre väcker någon uppmärksamhet i media.

Man har även spekulerat i om Baal-Ladin försöker få sina attackdemoner att besätta kometer och asteroider från yttre rymden, men ryktet säger att den enda effekten är attackdemoner som kommit tillbaka till helvetet med en dundermigrän. Dessutom anses detta överträda reviret till Baal-Ma-Geddons kontor på fjärde helvetesnivån, så det finns rykten om att tredje nivåns kommerskollegium har spelat ut sin roll och kanske skall omvandlas till en pennabrytaravdelning, med specialuppgift att fjärravbryta blyertsspetsar på stiftpennor med dimension 0,5 mm, ett djävulskt uppdrag som nått mycket stor omfattning men kräver en helvetisk administration.

BasketkarriärRedigera

En ytterligare sträng på sin fela är att han är oerhört duktig på basketboll. Hans basketkarriär varade mellan 1965 och 2001 och han gick då under namnet "Osama bin Ballin'". I NBA använde han sig av sina explosiva attacker och kunde verkligen sätta terror i sina motståndare. Däremot led han av extrema hemorrojder och hade därför svårigheter med att springa. Rune Adolfsson, doktorand i analblåsor, blev inkallad och han kunde tygla rövblåsorna. Hans basketkarriär fick ett abrupt avslut när han begått en massaker i samband med en match mot Barack Obama.

KockRedigera

Ännu en sträng på sin fela är kock, men det slutade med att han lagade roti-bröd med sallad och små ollon istället för hamburgare. Han fick sparken och som lön fick han två duschar i present.

Se äfvenRedigera