Ett UFO är ett oidentifierat flygande föremål, för det mesta en rymdfarkost med utomjordiska varelser som tittar på mänskligheten, men ibland i stället en kulblixt, ett brinnande metanklot, och i enstaka fall en förlupen luftballong som meteorologerna släppt ut, och som kommit på avvägar. Att det däremot skulle kunna handla om militära farkoster är mindre troligt, eftersom militärhemligheter är så pass hemliga att inte ens de som jobbar med dem förmår komma ihåg dem. Det finns inga utomjordingar i Sverige, eftersom vi redan har tillräckligt med invandrare. Det finns inga etniska utomjordingar, bara mänskliga utomjordingar som är barn till astronauter som för länge sedan stuckit till mars.

Olika typer av UFO:sRedigera

Ett smärre antal civilisationer är faktiskt intresserade av att studera vår efterblivna art, främst historiskt sociologiska rymdarter som är intresserade av de allra första stapplande stegen i en civilisation, då artens och planetens öde hänger på en skör tråd. Det händer också att mer sadistiskt lagda rymdarter anordnar turistresor hit för att på säkert avstånd sitta och titta på planeten, räcka finger (eller vifta tentakel) och fälla hånfulla skämt om oss. UFOn är så mycket längre fram i tiden, dom har uppfunnit saker som vi kanske kommer att uppfinna om 2000 år. UFOn brukar åka runt oss utan att vi vet.

Bland olika UFO:typer märks främst märkena:

  • kfecllulweppi 23-53 från zeta reticuli, där rosswell grays bor, dessa UFO:s ser ut som två sopptallrikar klistrade mot varandra, med en lång radda gula fönster runt hela UFO:t. Där sitter gråingarna och tittar ut på oss urtidsvarelser,dom jävlarna!
  • udarnak ziggo från getstjärnan (Sirius Ca, en planet runt en röd dvärg runt Sirius), varifrån apkallu, fisk-get-hybrider simmar omkring och berättar poem för varandra - mest berömd är deras president Uan (Oannes), som fått sig förärat stjärnbilden Stenbocken här på jorden, det var han som lärde Sumererna att skriva, och som reste och hälsade på dogonerna i Afrika; udarnak-skepp brukar ha badanke-liknande form;
  • hrungner yx från Plejaderna, där flower-power-rymdlingarna bor, hrungner-klass-skepp brukar se ut som moln av konstig form; Plejadeanerna brukar komma ner hit och predika sitt budskap: "peace brother", eller "peace sister" på ett lämpligt språk, Plejadeanerna är de som är mest benägna att ta upp liftare.
  • Kvskayngryp yx från Kattögenebulosan liknar två radioapparater satta mellan varandra och ovan, under och mellan är det två sängar, där det kommer gröna jävlar med 100 ögon, 94 tänder och 10 armar som predikar samma budskap som Jehovas Vittnen, bara de om att det handlar om guden Ksyslskaryyyk som säga vara släkting med babyloniena.
  • rigellianska rymdvrålare från Rigel VII är kring jorden bara representerade av Kang och Kodos, två gröna tentakelförsedda rigellianer som förvisats hit som straff för dåligt uppförande hemmavid; de brukar försöka invadera jorden med hjälp av älgar, men deras inkompetens garanterar misslyckande.
  • flygbert flerpcylindrar från flärkarnas solsystem. En hånfull liten varelse som kommer upp bakom dig och sparkar på dina ben framifrån, vilket de åstadkommer med en avancerad vakuumenergiteknik som tillåter att rummet vrängs till det ologiskas gräns.