Deras antennformer avslöjar deras hjärntvättarmode gentemot barnen
ej att förblanda med TeleTubbies.NET ett programspråk från MicroSoft

”Iblis! Det är hans verk! Koranen skall vara standard!”

~ Ayatolla Musa om Teletubbies

”Hohohohohoho, finns det några kriminella demonfittor här!?”

~ Jultomten III om Teletubbies

”Aboow teletubbies är kuk”

~ Indigo Zap om Teletubbies

”Teletubbies-DJÄVULENS VERK!”

~ Påven om Teletubbies

”Demonjäveln Mahisha har varit här igen!”

~ Pumpkin Smoke om Teletubbies

Teletubbies är historiens näst mest fruktade ligor, efter Aktuellt-redaktionen. Gruppen består av fem medlemmar: Kinky-Winky, Rut, Gipsy, Laalaa och Poop. Ofta sammarbetande med andra terroristorganisationer bär de ansvaret för flera världsomfattande aktioner; bland annat är de starkt misstänkta för att ligga bakom katastrofen när ketchupen tog slut på Sibylla utanför Högsbo.

För tillfället är de Firats hemort, Teletubby-land.

MedlemmarRedigera

Teletubby-ligan har för tillfället 5 medlemmar: Felicia(kinkywinky), Ursula(LaaLaa) Andrea(gipsy), Alex(belsebob) och Emilia(poop) och armen med 689 barn och over 9000 Belivers

 
Kinky-Winky anses vara det kriminella geniet som styr Teletubbies med ondskefulla intriger och bajsar på Koranen.

Kinky-WinkyRedigera

Kinky-Winky misstänks vara hjärnan bakom alla Teletubbies dåd och är, likt alla stora genier, en minst sagt underlig figur. Hans val av klädsel - en lila, tätt åtsittande dräkt - har ifrågasatts av många. Likaså hans accessoar: en röd handväska fylld med skräp. Han har länge misstänkts för att ha en alternativ livsstil, men han har själv inte velat kommentera anklagelserna. Kinky-Winky träffade Gipsy i jakt på en manlig prostituerad, år 1983, vilket Gipsy tyvärr inte lyckades få fram, trots de motgångar som väntade den person som gjorde ett sådant icke-uttalande. Kinky-Rape är släkt med Hamza bin Indigo Laden. Trots det är Hamza mycket större. Och han(hon!) är en het människa. Jävligt het. Numera sitter han och hans kusin Ulrik Hecktor i garderoben och knarkar dödsknark som Indigo bara kan drömma om. 卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐 det är kinky winky det!!!!!!!! 卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐!!!!!!!

GipsyRedigera

Gipsy adopterades av den ensamstående dammsugaren som bor i huset i mitten av Teletubby-land. Han är mest känd för sin dans, som han lärde sig under sina första år, i Chicago. Han kallar den själv för "en blandning av hiphop, spasmer och trams", vilket till stor del stämmer.

Gipsy har ett förflutet som hallick, vilket man lätt kan misstänka med tanke på hans höghatt i päls, och det var så han först kom i kontakt med de andra medlemmarna i Teletubby-kvartetten; enligt myten bad Kinky-Winky honom att få fram en prostituerad man. Han har lagt den delen av sitt liv bakom sig, men använder fortfarande sina kontakter i Teletubby-lands undre värld för Teletubbies räkning. Gipsy har blivit scammad och blev beslagtagen på 40 Samitrianska rubel(400 kronor) och sin gråa handväska med Nokia från 1998 och porrtidning från 1991. Gissa vem som gjorde det. Manoj

BelseboobRedigera

Belseboob är gängets svarta får och partydjur. Han kommer ursprungligen från Hellivetepjäxa, där han växt upp i en kärnfamilj bestående av modern Lillith och den hårt arbetande fadern Saathan. Efter en långsam och händelselös uppväxt sa han farväl till sina föräldrar för att finna sin lycka ute i den stora vida världen.

Efter att ha partajat några månader på Ibiza började kassan tryta. Belseboob sökte sig då till Gipsy för arbete inom den undre kärleksvärlden. Gipsy tog sig genast an utmaningen att förvandla den försupne bondpojken till ett syndigt sexmonster. Vi kan alla se den stora förändringen från flanellskjortor och hängseljeans till svart spandexdräkt och tillhörande huvudbonad föreställande ett upp-och-nedvänt pentagram.

När han arbetat en tid på Dipsys bordell fick Belseboob en besvärlig kund om halsen. Efter att ha torterat och mördat det äcklet blev han så beundrad av Gipsy att han blev upptagen i Teletubbies.

Ett bra sätt att känna igen Belseboob på är att han alltid muttrar groggvisor på latin, en kvarvara sen hans hårdaste partytid. Belseboobs käraste ägodel är den treudd han använde under sitt sommarjobb mellan åttan och nian. Han arbetade då i 7 veckor med att mocka hästbajs. Sedan dess har han varit mycket fäst vid treudden, och lämnar den nästan aldrig utom sikte. Någon kan kanske sno den!Kanske Autumn Blaze

LaalaaRedigera

Laalaa heter egentligen Latkja och kommer ursprungligen från en liten stad i Ungern. Hon vantrivdes som kassörska på McDonalds, och år 1986 beställde hon, 32 år gammal, en paketresa från Fritidsresor till Andouillerike i hopp om ett bättre liv. I denna paketresa blev hon emellertid bedragen, och hon befann sig snart i Teletubby-land, livstidsanställd som prostituerad under Gipsy. Laalaa älskar att lyssna på Shottaz(Nadiir igen!) vilket ger alla andra DAMP.

Dipsy som blev hennes hallick tyckte att hon behövde ett mer sensuellt namn, och döpte om henne till Laalaa. Laalaa gjorde snabbt succé på marknaden, mycket tack vare att hon var den enda prostituerade i Teletubby-land. Hennes intima relationer med hararna, som är ursprungsbefolkningen i landet, gjorde henne snart till astrofil (vilket visserligen varken hararna eller Dipsy klagade på). Några år senare, då Tinky Winky bildade ligan, gav hon upp sin karriär som prostituerad och lever nu tillsammans med sin man, en hare med mustasch, i ett hål i parken. Laalaa har haft en lång våldtäktshistoria med Gallus mellan 2010-2013. Laalaaaaaaaa är nekrofil.

PoopRedigera

Poop var från början anställd som kock vid en snabbmatsrestaurang i Teletubby-land, och ligger bakom flera succéer i restaurangbranchen - bland annat "Tubby pannkakor". Det är stort sett det enda man vet om Poop, som verkar vilja hålla sitt förflutna hemligt. Många misstänker dock att hon är Gipsys och Laalaas gemensamma barn, men inget har kunnat bevisas(inte ens forskare!). Poops bästa våldtäktskompis(kompis som också gillar att våldta) är Fern Flare som är bisexuell. Han är även kommunist och luktar fotsvett. Poop har även ändtarmsbesvär och får hjälp av dammsugaren för att ta hand om ”bisnis”. Poop parar sig ofta med demonkungjävelndiktatornsdemonjävelnsomskadö2091jävelnklarnu! Ravana. Tills Rama kommer med 1000 stridsvagnar utrustade med obegränsad jättesuperduperkraftig ammunition! Detta moment väntar hela jorden på och beräknas komma år 8593. Det är bara att vänta,säger en guru från Calcutta i en intervju till SVT.

Kooperativ med andra ligorRedigera

 
Bilden visar Teletubbiesarnas samarbete med "Mr.Sol". En pengatransaktion har just genomförts. Spår av glädje kan tydas ur deras leenden

Trots sin dominans inom våldsvärlden som den mest fruktade ligan har Teletubbies påträffats arbeta med andra kriminella ligor. Teletubbies har nekat alla anklagelser angående samarbete trots många bildbevis. En återkommande person som gör affärer med TT är Storebror alias Mr.Sol. När det gäller storebror brukar det vara någon form av svampaffär.

Återkommande personer TT brukar göra affärer med.

Vid särskilt riskfyllda stötar tar de ofta hjälp av Hanna Kanon, som med sina dynamitkunskaper kan rubba på varje dörr och kassaskåp i deras väg.

KriminalitetRedigera

Teletubbies har blivit dömda för ett flertal brott, och är misstänkta för ännu fler. Det i medierna mest uppmärksammade brottet var då de kidnappade ett spädbarn i klimakteriet och spärrade in det i solen ovanför Teletubby-land, ett brott troligtvis orsakat av Kinky Winkys spädbarnsberoende. Ett annat dokumenterat fall handlar om kramdjuren från leksaksindustrin som ska föreställa Teletubbies-gänget men som har visat sig innehålla giftiga och farliga ämnen just vid magen. Då kramdjuren blev mycket populära dog 2680 barn på mindre än ett år och de är nu förbjudna i 57 länder. Det är Teletubbies-gänget själva som designat kramdjuren men de vägrar kommentera förödelsen dem spridit och fortsätter att sälja.

Här är några fler av Teletubbies bevisade lagöverträdelser:

 • Stöld av sändningstid
 • Fortkörning (med sparkcykel)
 • Kört för långsamt på Autobahn (med Ferrari)
 • Olaga droginnehav
 • Prostitution
 • De saknar TV-licens för de TV-apparater de har i magen
 • Stöld av fyra kroppsdräkter från Polarn o. Pyret
 • Lösdriveri
 • Sexuella övergrepp på 8000 barn i Bosnien
 • Grooming av 200 000 barn i Norge
 • Fusk i Talang mellan 2008 och 2014
 • Tortyr av dammsugaren
 • Hjärntvättning av småbarn
 • Sexuellt utnyttjande av dammsugaren
 • Stöld av pengar
 • Stöld av 6000 kaniner
 • Bajsat och sedan bränt upp Koranen
 • Våldtäkter på Usama bin laden
 • Avrättningar i Kina
 • Dålig sång
 • knullat Hitler bakifrån
 • Hail Hitler 卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐
 • Kidnappning av 12 000 åttioåringar i Albanien.

Teletubbies, TV-programmetRedigera

Sedan 1992 har PMS sänt Teletubbies - ett TV-program för barn, fjortisar och andra mentalt handikappade - över hela världen. De slutade emellertid med sändningarna, åtminstone frivilligt, sedan incidenten med spädbarnet i solen upptäcktes, men Teletubbies har efter det stulit sändnings-tid från TV-kanalen som hjälplöst iakttagit det som skett.

Teletubbies har anklagats för att sända dolda budskap i sitt program, men har inte velat kommentera anklagelserna. Forskare har bland annat kommit fram till att dammsugarens prat egentligen inte är meningslöst dravel, utan orden "Keep on watching Teletubbies, or else..." som spelas upp väldigt, väldigt snabbt.(fast dammsugaren blev ju skjuten, glöm allt) Forskarna har också sett att molnenhimlen och rösten i högtalarna baklänges ibland bildar samma budskap.