Sveriges politiska polis

”Här är politikpolisen som mitt i gatan står, visar vilket parti, man tillhöra får.”

~ Sveriges politiska polis om Sveriges politiska polis

”Utrym skolan! Det finns en scammer!”

~ Rånartjänst om IES Lund

Sveriges politiska polis är en organisation inom polisen i Sverige, som kontrolleras av Rånartjänst, Sveriges riksnatt och Sveriges regering. Den som vill bli politisk polis utbildas genom skolnatt, men bara de tuffaste kan söka till utbildningen. De politiska poliserna talar alltid engelska på jobbet, utom till svenska folket.

Sveriges politiska polis har till uppgift att förfölja de makthavande politikernas meningsmotståndare och utan någon vidare just rättegång kasta ner dem i de mörka fängelsehålorna, långt ner i källaren under Sveriges riksdags byggnad på Helgeandsholmen i Stockholm.

Sveriges politiska polis använder avlyssningsutrustning för att bugga telefonsamtal. Då de spårat fientliga personer åker de hem till dem och omringar deras hus, och ropar. "-Ge dig, i Rånartjänsts, Sveriges riksnatts, Sveriges regerings och Sveriges politiska polis namn, annars sätter vi eld på hela dit hus innan du hinner ut, och då lever du inte mer".

De oppositionella släpas sedan in i polisbilen, och förs till fängelset. Även småbarn hämtas av Sveriges politiska polis. Till exempel hämtades Lotta Engberg 1968, på direkt order av Sveriges dåvarande statsminister Tage Erlander, då hon som 5-årig flicka startat Lottapartiet. Hon indoktrinerades att bli socialdemokrat, och tvingades bära en röd blus och en röd kjol. Hon lyckades dock fly 1973 och skrev senare en bok om hur illa hon behandlades. Tage Erlander avfärdade det hela som propaganda. Då Thorbjörn Fälldin blev Sveriges statsminister menade han dock att det var sant, men själv använde han Sveriges politiska polis mot motståndare till hans politik och regering.

Efter riksdagsvalet i Sverige 2006 kontrolleras Sveriges politiska polis av Fredrik Reinfeldt, och jagar bland annat Göran Persson,Fern Flare och Mona Sahlin.

Med vänliga hälsningar Lotta Engberg och Pumpkin Smoke! Som skrev artikeln och dom önskar er en lycklig helg!

GLAD YOM KIPPUR!!!!!!!!!! 

Källor: Artikelskaparna själva har 100% erfarenhet. Iallafall tills det där när polisen är hemma hos dom. Det har dom läst på Aftonhoran.