Denna artikel handlar om Sveriges politik om du inte fattar vad som står här under.

Den genomsnittlige politikern i Sverige sitter i Sveriges riksnatt, samarbetar med Rånartjänst försöker lura DIG på DIN röst och alla DINA pengar

”Vote for Robbery Service, or die!”

~ Rånartjänst om Sveriges politik

”Politik utan Meeeeeeeee(smörigt ljud)eeeeeeeej är som saltkar utan hål, som lungor utan luft, som huvud utan hjärna, som mobil utan nummer, som hårddisk utan minne, som petflaskor utan pant, som stol utan ben, som himmel utan stjärnor, som rosor utan sossar, som kakor utan mjöl, som hus utan tak, som piano utan ton, som, som, som, SOM EN KANNIBALGRYTA UTAN FREDERIK REINFELDT I! Ingenting!”

~ Göran Persson

”Lottapartiet lovar: gratis knark till alla barn”

~ Lotta Engberg om Sveriges politik

”Vår vision är ett Sverige där alla barn är kedjerökare redan då de börjat i första klass”

~ Miljöpartiet om Sveriges politik

”Har det någonsin funnits ett bra segregerat område? nä juste. Rösta på oss.”

~ Sverigedemokraterna om Sveriges politik

”Slöjförbud är ren jävla skit. Rösta på Nyans!”

~ Nyans om Sveriges politik

Statskicket i Sverige var förut stalinistisk monarki, det innebar att folket fick rösta om landets ledare, när de felaktiga rösterna har tagits bort av Rånartjänst så väljs reperesentater till Sveriges riksdag, som väljer statsminister som bildar regering. Göran Persson brukade bli statsminister, som "marijonett" åt Rånartjänst vid makten. Det brukar vara Val i Sverige vart fjärde år. Men det spelar inte så stor roll, då Rånartjänst styrde i Sveriges riksnatt.

Nu för tiden är det Moderatisk diktatur i Sverige (som den oheliga alliansen kallar för "Rein-fältet"). Då Fredrik Reinfeldt håller på och bestämmer själv så får det bli som han vill. Detta har medfört att han fått ganska många fiender, inklusive Rånartjänst som visserligen har den rella makten men även vill ha den påhittade makten Reinfeldt har.

BlockenRedigera

Trorts brist på faktisk makt så finns det i Sverige finns det flera partier, dessa är indelade i olika block:

 • De Röda: Utgörs av Socialdemokraterna, S.K.M.L.F.R.F, Vänsterpartiet Lede F!, vill ha mer makt åt rånartjänst (och därmed, utan att fatta det, inskränka sin egen makt) och vill återuppliva Lenin. Slagord: Kommunism åt alla!
 • De Blåa: Utgörs av Kristdemokraterna, Moderaterna, Adminemokraterna, Högerpartiet och några andra onskefulla partier, även känd som Den oheliga alliansen, vill göra alla Sveriges invånare till fundamentalister. Slutgiltigt mål: Avskaffa Rånartjänst till förmån för svindyr kabelTV.
 • De Lila: Utgörs av Unika Partiet, Kalle Anka-partiet, Nardospartiet, Porrpartietoch Lottapartiet, mittenpartier som inte kan betämma sig om något förutom att de vill ha makt och öka porr och bättre barnomsorg. Dessa partier är ofta även osams med varandra. Slutgiltigt mål: kunna bestämma sig.
 • De Gula: Utgörs av Junilistan, Guldgrävarpartiet, vill att Sverige ska bli rikare genom stärka valutan och ha stormakt gemon att utveckla kärnvapen.
 • De Gröna: Utgörs av Miljöpartiet och Centerpartiet (tidigare "Bonnläppsförbundet") vill att samhället ska avskaffas. Mycket kända för att 1999 ha släppt ut giftiga gaser i Umeå och för att ha våldtagit insekter i Halland 2003.
 • De Svartvita: Utgörs av Piratpartiet och Osynliga partiet, vill ha mer gatuvåld, våldtäkter och råa mord. MOE-HE-HE!!! Slagord: Den svenska scenen är stendöd.
 • De Färgblinda: Utgöras av resterande partier som inte listas nedan, oklart vilka de är och vad de har för åsikter. Hittils är bara ett bekräftat, Sverigedemokraterna, som vill förgöra alla invandrare i emorörelsens namn.
 • De konservativa foliehattarna: Utgörs av Kristna Värdepartiet och vill ha ett samhälle av fundamentalistiska kristna. Vill att man ska lära sig att Jorden är en 6000 år platt skiva.

Slagord:Halleluja!

 • De extremt nazistiska: Utgörs av Alternativ för Sverige och Nordiska motståndsrörelsen, som vill utvisa alla födda utanför Sverige och alla åt vänsterhållet till Antarktis. Slutgiltigt mål:Ha ett Sverige med bara nazister.
 • De sanningsvetande: Utgörs av Nyans och Islamistpatiet. Högste ledare är Indigo från Rinkeby.Slugtligt mål: Införa Islam som det högste kärnämnen i skolan. Alla skall be. Och hijabtill flickorna och taqiya till pojkarna.

Slagord: Se deras citat ovan.

Övrigt småblockRedigera

Förutom partierna som blivit indelade i block så finns det några andra partier, de har inte blivit valda då de inte velat avsäga sin politik och bli indelade i block, de är, i urval:

 • Bäverpartiet, utbrytare ur Centerpartiet, vill att alla arbetare ska bli iriga och ge bävrar rätt i landet.
 • Folkölspartiet, vill avskaffa alkoholmonopolet och införa mer knark i förskolan.
 • Åthelvetemedallt, vill att Sverige inte skall styras utan att varje hushåll får försvara sig med bössa och Pornhub och ha sina egna lagar.
 • Strandskyddspartiet, utbrytarparti från Miljöpartiet som vill förbjuda badplatser, vass och skidbackar.
 • Andreasfreshpartiet,drivs av Andreas Haddad som vill göra fräscht, och så att alla blir lika fräscha som han själv.
 • "Kikkipartiet de rosa", som drivs av Kikki Danielsson, som även sjunger i det politiska dansbandet Rosa Aggression.
 • "Skinheadsdemokraterna", som också vill vara med och bestämma, har många medlemmar men får inga eller få röster då partiet arrangerar fester dagen innan valen, festerna avslutas med så kallade danska skallar.
 • Kommun isterna, ett enfrågaparti som strävar efter att alla kommuner ska servera ister vid varje måltid. Ej att förväxla med Kommunisterna.
 • Kommunisterna, kommunister är partiet och dess medlemmar, alla tre. Ej att förväxla med kommun isterna.
 • gammal diktatur, litet mysigt, nostalgiskt parti.
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Sveriges politik.