Varning: Svärjä får ABSOLUT INTE förväxlas med Serbien.


font-size: 95%; clear: right"
Europeiska delrepubliken Svärjä
125px-Bosnia flag large.png

SueEsc.PNG
(Riksvapen)

Nationalsång: ,

Officiell sedan 1995:Ode an die Freude
De facto: What's in it for me

Map of serbia.PNG
Huvudstad Göteborg (Regeringen sitter i Bryssel.)
Största stad Göteborg
Officiella språk Transparento, Jugoslaviska och Rövarspråket.
Minoritetsspråk Franska, Flamländska, Nederländska och Holländska
Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd

Nej, Svärjä är delstat i EU
Nej, har jag sagt!.
Statschef Eu-parlamentets ordförande Yves Leterme
Statsskick Delstat i EU
Religion Hedendom
Valuta Leksaksbilar av märket Revell
Tidszon Det ljuva 60-talet(alltså helt jävla efterblivna!)
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

Göran Perssons flint
3,14 m ö.h.
Östersjön
Mer än 197545780 km²
Donau
1008 mil
Nationaldag Första måndagen varje vecka
Landskod ξπίμσης
Landsnummer 0+

”Var fan ligger det?”

~ Fredrik Reinfeldt om Svärjä

”Finns det mat där?”

~ Göran Persson

”Ja jag vill leva jag vill dö i Svärjä”

~ Vanlig Människa

Europeiska delrepubliken Svärjä är en delstat i Europeiska Unionen. Landet blir alltför ofta förväxlat med den penisformade isbanan Sverige, som dock är ett helt annat land. Penisar är söta kan Cinder Glow knulla Mona Muslim tack?:)

SvärjähistoriaRedigera

Det hela började år 1447 när en israelisk sockerbagare vid namn Gustav Gaza söp sig full och fick för sig att han skulle starta slagsmål med Danmarks president Cristian von Gröten. De började slåss med handväskor på Sergejs Torg och von Gröten hade en burk jordgubbsylt i sin väska och snart var hela Göteborg dränk i röd sylt. Se artikeln Göteborgs syltbad

Efter att ha nyktrat till i varsin fyllecell bestämde sig Gustav Gaza och hans rival för att göra upp i ett illegalt gaturace mellan Mora och Sälen. Gustav Gaza körde en trimmad Lada Samara med scoop, neonljus och kjolpaket. Christian von Gröten lånade sin mormors Köenigsegg med rullatorhjul och virkad spoiler.

von Grötens bil hade dock blivit sabotagerad och redan vid Säter ramlade bilen i småbitar och han satt där på marken med en ratt i handen...stackarn.

Gustav Gaza vann alltså vad som kom att kallas Gazaloppet, och blev president i landet Svärjä.

Viktiga ledareRedigera

Karl i tolvanRedigera

Karl i tolvan var president i Svärjä på 1700-talet. Han kallades så för att han hyrde en lägenhet med tolv rum och kök. Det behövdes, för hela släkten bodde hos honom. Precis som zigenare.

Karl i tolvan var även boeg, och det vat troligtvis han som bidrog till att Svärjä blev känt som homosexualitetens centrum. Han utövade ofta sodomi på allmän plats inför folkets ögon. Han kallades En vettlös krigarbög.

Karl i tolvan levde också ett vilt uteliv om kvällarna, och han brukade hänga på Kafé 44 med sina polare och softa till Village People.

Göran PerssonRedigera

Göran Regardo Abdullah Emilio Vissarion Safir Mustafa Sancez Polackovitch von Persson har varit president i både Svärjä och Sverige. Han är egentligen en muterad knubbsäl som väger 999,7 kilo (23:58 6/1-09) och han måste förvaras i en speciell jättecontainer som kyler ner fläsket.

Okänd ande från €\>|$€{*}€£[•{kr&/*€||€$${€~$}>\Redigera

Styr landets försvar. Många teorier finns vem denna ande kan vara. Vi vet aldrig detta. Exempel på personer som kan vara den mystiska ande: Donald XIIM Trump Junior Johnson Aung Hun Jia(Kulturrevolutionen) Mahatma Gandhi WTF men Celine Dookhran Men den som 90% tror är denna mystiska person är är Joe Bieden, som inte är död utan bara har separerat själen från kroppen.