Stefan "Steffe" löfven är den nuvarande propaganda ministern i Sverige och framför en socialdemokratiska politik. Han är den mest omtalade statsministerna sedan Fredrik Reinfeldt, han är mest berömd för sitt intresse av exotiska saker som Palestina och färgen brun. Stefan Löfven har haft en spännande bakgrund som svetstare och förhandlare för små meningslösa förbund som IS och större/bättre partier som FI, han brukade kallas för svettiga Stefan när han hanterade dom stora svetsarna och förkortades som SS.

Cinder Glow har lite (nej detta är Baal ladens lögner, Cinder Glow är gay)kärlek till Löfven och hon brukar onanera till honom när han debatterar eller har ett tal till nationen på TV.

Stefan löfven föddes i södra Sverige i ett asylboende för kommunister som hade flyttat ifrån U.S.S.R när dom föll, det var där han fick sin fascination för den kommunistiska ideologin och skapade en egen version av den för att ta över Sverige ifrån den Moderatiska diktaturen som han själv har valt att säga det. Han började sitt socialdemokratiska kampanj med att gå från dörr till dörr i Stockholm och sälja jultidningar till pensionärrer med sin ideologi ner gräven i tidningarna, resultatet av hans försök blev att han anklagades för mordet på Olof Palme och blev arresterad ett flertal gånger när han har varit alocholpåverkad utanför stureplan. Anklangerna blev snabbt nerlagda p.g.a att det visade sig att Stefan Löfven hade varit hos Gudrun Schyman hela tiden och haft lite "affärer" med henne.

Efter denna skandal i hans unga år blev han tvungen att hitta en ny plats att starta om hans karriär på, denna plats blev Örnsköldsvik. Han började det hela med att få majoritet i kommun genom att "lova" att alla pensionärer skulle få höjt pensionsbidrag, det vara bara en plan så att Stefan löfven kunde krossa det sista motståndet genom att bygga om kommunhuset till en lekplats för 4-åringar och sedan dess har han styrt Örnsköldsvik mot den "Löfvenska drömmen". Han har börjat drömmen genom att öppna en restaurang i mitten av Nolaskolan (vandrarhem för socialdemokrater och bidragstagare) och har anlitat en arkitekt till att designa en ny lokal för eleverna som ska bli flyttade. Stefan Löfven har dock ändrat sig om hur Nolaskolan ska hanteras och tycker att vi bör inte bygga ett nytt gymnasium eftersom det finns en risk att folk utvecklar sin förmåga att tänka, det kan leda till att människor får olika åsikter och försöker ändra den underbara kommunistiska styret i Örnsköldsvik (som Stefan Löfven har valt att säga det). Vi ska leva i ett samhälle där människor i lika värda! Såvida dom inte har ett jobb inom kommunen förstås, då får dom första gradens maktpositionen över lekplatsen i centrum (mer känd som kommunhuset för icke Örnsköldsvikare) och rätten till att investera hur mycket skattpengar som helst i SEKAB.

Stefan Löfven spenderar sin tid i en förfallen sommarstuga med utsikt mot en av Örnsköldsvik många träd, det har blivit omöjligt för honom att använda kommunhuset p.g.a alla småbarn som retar honom för hans stora maskulina näsa och Stefan Löfven har sagt att han kan inte jobba under en sådan press, enligt honom behövs det en plats där han kan bestämma och inte bli ifrågasatt. Därför har han utvecklat ett samhälle efter sina stora förebilder Josef Stalin och Mao Zedong, 2017 tänker han införa ett nytt ämne i gymnasiet som heter "Socialdemokrati" och ämnet ska ge runt 1000 poäng, planen är att visa vägen/tvinga in alla gymnasielever i ett socialdemokratiskt tänkande och ämnet har ett högt poängvärde p.g.a att eleverna ska inte kunna strunta i det (felfri plan enligt Stefan Löfven själv och Svampplockaren), han vill iföra detta 2017 för att hinna påverka så många elever som möjligt innan valet och skydda Socialdemokraternas plats i samhället, Det kan inte vara ett Sverige utan Socialdemokraterna. Och ty att han inte ska leda Sverige något mer för han utsat Sverige för mordhot utav USA,Italien,Tyskland,Sovietunionen