Skillnad mellan versioner av "Fredrik Reinfeldt: the Movie"

ingen redigeringssammanfattning
Märken: Mobilredigering Mobil webbredigering
Märken: Mobilredigering Mobil webbredigering
 
==Handlingen:==
Det är en dimmig söndagsmorgon i [[Gamla Stan]] och Fredrik Reinfeldt sitter i sin våning och polerar flinten med [[Autosol Kromglans 70000 MILJARDER]] och läser om Pallas Athenas koncentrationsläger för kirins på nätet. Plötsligt ringer telefonen och han svarar. Det är en välbekant röst som väser: ''Tjänare, Fred Flintskalle. Fred Flinthead!'' Fredrik Reinfeldt blir rosenrasande! Han hör att det var Göran Persson som återuppstått, och nu busringde igen. Han sätter sig i sin stora, vita [[Royce-Royce]] och kör i ilfart till Görans gamla ruckelkoja. ''Kom ut nu din stora, smörätande gamla valross, annars slår jag fucking in dörren!'' Därefter tar han sats med flinten vänd framåt och börjar rusa. Men gamle Göran hinner öpna dörren och Reinfelt springer in i honom och sugs in mellan fettvalkarná. Ut kommer Anitra Steen med brödkaveln i högsta hugg och drar ut Reinfeldt. ''Fy skäms lille Göran! Du får inte kväva dina lekkamrater så där! Nu blir det inga [[Fedtkugler]] i kväll!'' ryter hon. ''Men jag vill ha fettkulor! Jag är hungrig! Jag vill ha min nallebön!'' snyftar Göran och sätter sig ner i en pöl och gåter.
 
Únder tiden går Fredrik Reinfeldt undan och tar fram sin [[Nokia 3310]]. Han ringer till [[Vladimitri Stalenin]], Tsaren av [[Åmål]]:
''Tjänare, Vlad! Du vet väl om att Fläskpersson sa att Vodka smakar som lösskit med [[senap]] och sågspåns[[glass]] och sedan [[onareraonanera]]de han på Åmåls flagga.'' Tsaren blir rasande; ''Nu har шведские парни gått för långt, чёрт вожьми! Detta betyder krig, священная война. Болшое спасибо, до свидания!''
 
Ett ögonblink senare flyger en armada av bombflygplan, av modellen [[Messerschmitt XZPZX 210000 Vildvittran]], in över bygden. Piloterna är Fredrik Reinfeldts gamla polare,7 klass-eleverna på Ölmstadsskolan 2001-2002 . Göran får panik och hoppar in brevid Fredrik Reinfeldt i bilen.men får ite plats för att han är så fet! ''Vad tar du dig till din gamla fettsäck? Ut ur min bil! Klädseln blir ju smutsig!'' Men Göran klämmer sig in i bilen och de kör iväg. Göran är så tung att bilen släpar i marken och del efter del lonssnar. Bombflygplanen lägger sig ovanpå bilen och däckar taket så att rutan spricker. De ser ingenting och kör av vägen. Bilen voltar flera varv och landar i ett djupt hallonsnår. Fredrik Reinfeldt börjar gråta; ''Göran, det är något jag måste få säga. Jag gillar dej, Göran. Jag är kär i dej!''
Samtidigt filmar eleverna denna händelse. Dom blir alla sedan stenade på bröllopet.
 
I en annan scen ser man Göran och Reinfeldt som går längs landsvägen och håller varandras händer. När de kommer till [[Stockholm]] får de en chock! Utbrytarrepubliken [[Norrland]]s så kallade president [[Thorbjörn Fälldin]] har tagit [[Anitra Steen]] och [[Filippa Reinfeldt]] gisslan.
Sedan får man se när Göran och Reinfeldt gifter sej i [[Sofiakyrkan]] på [[Södermalm]]. Reinfeldt har tredelad frack och Göran har brudklänning. Göran åt upp hela brölloppståtran själv. Och eleverna blir stenade av gästerna.(wtf vad ha domm gjort? Skit i)
 
::::::::::::::Slutet gott, tårtan god, steningen idiotisk allting gott!
 
==Musiken ur filmen==
Anonym användare