Skillnad mellan versioner av "Anders Borgare"

4 702 togs bort ,  30 augusti 2018 kl. 17.33
m
Spiller Tipp-Ex
m (Spiller Tipp-Ex)
{{q|I Sovjetryssland smiter skatten undan från '''DIG!!''' .|Rysk revers|Anders Borgs ämbete}}
{{q|Jag är Anders av Borg. Motstånd är meningslöst.|Anders Borg|sig själv}}
{{q|Ingen människa på denna jord förtjänar att bli mobbad, förutsatt att man inte har så ful frisyr som Anders Borg.|Carl Bildt|Anders Borg}}
{{q|Shit... jag är så jävla stenad. Var är min budget?|Anders Borg|en dag på jobbet}}
==Anders Borg==
'''Anders ”han som fixar stålarna” Borg''' är en så kallad [[finansminister]] i [[Sverige]] och [[Borg]]. Han samlar på hela svenska folkets alla pengar, för att finansiera sin egen lyxlägenhet och sina lyxsemestrar på [[Hawaii]]. Anders Borg är emellertid mest känd för att vara knähund åt [[Fredrik Reinfeldt]], där han brukar ligga på en liten matta och glatt vifta på hästsvansen, inför den senare suveränt högtstående potentaten.
 
===Livet===
Anders föddes under mycket fattiga förhållanden i [[Skarpnäck]][[januari]], [[1968]]. Under sin uppväxt spelade han mycket [[Monopol]] och [[Nya Finans]] På det viset kom han underfund att kartellverksamhet är att föredra. Redan som 7-åring svor han för första gången, han sa "jämmrans" åt en rullstolsbunden. I tonåren drog han om kring i [Kungsträdgården]] i sin jakt på uteliggare och arbetslösa som han verkligen gillade att sparka på. Anders var flitig i skolan, trots att han var ett mobboffer. Anders lärare brukade ofta motivera han med uttalandet: "När du blir stor så kan du blir statsminister". Anders visste givetvis att han inte var av rätt virke för att bli statsminister och nöjde sig istället med finansminister. När grudnskole- och gymnasietiden var över gick han över och började studier på universitet i [[Uppsala]]. Här fick Anders upp ögonen för politiken och blev medlem i [[Moderata Ungdomsförbundet]], [[MUF]]. Det gick väl så där, då han inte fick gehör för sin hjärtefråga, att sjuka, arbetslösa och fattiga skulle hängas ut som simulanter och genuint lata. Efter att i några år slickat sina sår, så kom han i kontakt med [[Fredrik Reinfeldt]] genom en ytlig bekant. De planerade ett maktövertagande av Sverige och i sitt hemliga manifest ställdes planer på att [[Sverige]] skulle reformeras i grunden och att de alltid skulle försvara varandras illgärningar. Efter valseger 2010 blev Anders [[finansminister]] i [[Alliansen]] och kunde nu utan att skämmas sparka på alla som var arbetslösa, sjuka och fattiga. Att rika skulle bli ännu rikare och att fattiga ska betala för kalaset var Anders och [[Fredrik Reinfeldt]] överens om. Numera återfinns Anders på regeringskansliet där han analyserar arbetslöshetssiffrorna och för att hålla en hög arbetslöhetsstatistik beslutas att de svenska myndigheterna måste spara pengar och att inga nyinvesteringar är aktuella. Som fritids intresse har Anders [[World of Warcraft]], WoW, som NightElf. Anledningen till varför han valt att vara en älva kommer från sitt uppenbara intresse av [[J.J.R Tolkien]] och [[Sagan om ringen]]. Anders vill uppfattas som en karaktär från just [[Sagan om ringen]], vilket tydligt syns på ringen i örat och hästsvansen.
 
===Politik===
Som den [[moderat]] '''Borg''' är, har hans politik gått ut på att slå mot de som ingenting har, samt att utöka välståndet för de redan rika. Detta manifesteras i bland annat [[jobblinjen]] och det som för moderaterna är allra heligast, dvs [[skattesäkningar]]. Denna politik har hans närmaste inklusive han själv gynnats mest av, vilket även det ingår i den religiösa åskådningen som samtliga moderater tycks dela. Därför kan han med fördel beskrivas som en [[Hobin Rood]], dvs tar från de fattiga och ger till de rika. Det enda vettiga Borg har gjort under sitt ämbete är att försöka legalisera cannabis, sänka skatten på hallonsaft och [[WOW]]. Detta har emellertid misslyckats kapitalt eftersom att [[Carl Bildt]] systematiskt mobbar '''Borg''', då dennas frisyr är så fruktansvärt ful.
 
==PR-tricket==
I juli 2017 blev det allmänt känt att Anders Borgare utom att vara ett borgarsvin också var en festprisse, då han på en fest blev stupfull och antastade ett flertal kvinnor fick Borgare otrolig publicitet. Detta ledde till att kalsongindustrin revolutionerades i och med det nya märket "Anders Borgare". Märket blev snabbt känt för dess slogan "Åker snabbt av". Huruvida kokain var inblandat eller inte är dock fortfarande oklart.
 
===Hobby===
Skapa budgetunderskott samt belåna sig på tyska lån. (Tycker om att festa på skattepengar (som inte existerar) )
[[Kategori:Censurerat]]
[[Kategori:Kommunister]]
[[Kategori:Taskigheter]]
198

redigeringar