Skillnad mellan versioner av "Adolf Hitler"

15 225 togs bort ,  23 augusti 2018 kl. 16.08
m
Spiller Tipp-Ex
m (Spiller Tipp-Ex)
{{nazistskämt}}
{{Wikipedia}}
[[Bild:400px-Emohitler.jpg|thumb|right|200px|Hitler blev väldigt deprimerad efter sin mors död]]
{{Q|Hr. Adolf brukar jag förknippa med färgen röd som i blody, iKampf-lagen, som förhindrar folk att ladda ner min upphovsrättsskyddade bok, ''Mein Kampf''.|Adolf Hitler}}
{{Q| Himmler, gib mir einen Dildo aus der ganzen Welt! (Himmler ge mig en Dildo från världens alla hörn!)|Adolf Hitler}}
{{Q| I Sovjetryssland slaktar judarna DIG!| Rysk revers}}
{{Q|Hitler var en stor man med en liten kropp|Anonym nazi}}
{{Q|Hitler var en stor man med en liten snopp|En ännu anonymare nazi}}
{{Q|Jag saknar den gammle geten...| NaziZombie|Hitler}}
 
'''Adolf "Adi" Hitler''', även kallad "Nea Fisher", född [[20 april]] [[1889]] i [[Österrike-Ungern]], död [[9 november]] [[1989]] i [[Berlin]] ([[självmord]]), var en [[Tüskland|tüsk]]-[[Österrike|österrikisk]]-judisk [[politiker]] och populär popartist i gruppen ''Kraftwerk durch Freude'', där han spelade på kam. Hans far var den sadistiske Alois Schicklgruber, som gift sig med sin syssling Klara Pöltzl som lutade åt masochism. De var såååååå lyckliga.
 
==Uppväxt==
=== Affe som liten spermie ===
[[Image:Piciurlohitler.jpg|thumb|left|Adolf 1.5 år efter spermiestadiet]]
Alois Schicklgruber bytte i unga år namn, då han fick för sig att hans namn var judiskt. Namnet han valde blev Hitler, eftersom han tyckte att detta lät rått, och lämpligen skulle komma att inleda en smiskkampanj som han tänkte utsätta något lämpligt fruntimmer för. Nu hände det sig som att det första bästa fruntimmer som passerade var hans egna syssling Klara Pöltzl, så han tog henne under armen, och gick iväg till en hemlig vrå och satte igång att smiska, samt dylika aktiviteter. Därmed blev Adolf och hans bröder till.
 
===Adolf och hans bröder===
[[Image:fam-hitler.png|thumb|right|Guschtapf, Adolf, Schwein-Otto och Friedrich på ett familjefotografi från 1933]]
Lille Adolf växte upp i en sado-masochist-familj, med sina bröder [[Guschtapf Hitler|Guschtapf]], [[Schwein-Otto Hitler|Schwein-Otto]] och [[Friedrich Hitler|Friedrich]], vilka blev smiskade varje morgon och varje kväll som mental träning i att stärka karaktären. Det hände sig ofta att Alois hyrde in en dam som han instruerade bröderna hur de skulle smiska på bästa sätt, så att de liksom fick avnjuta "bägge sidor av saken", som den stolte och ansvarsfulle familjefadern berättade det hela. Alla bröderna var kända i omgivningen för att tortera djur. De var vidare mycket populära bland vissa sorters småflickor..... fint...
 
Det kan även tilläggas att Hitler mellan 1,5 och 73 års ålder gick på [[Gråsippans förskola]] tillsammans med sin suparkompis [[Arne Weise]]
 
== I karriären ==
=== Målarkonsten ===
Den unge Adolf var en habil-labil konstnär som specialiserade sig på akvareller och skrikattacker. Han sökte även hela 56 gånger till Konstakademien i Wien, men blev inte antagen, de följande skrikattackerna gav honom en månad på psyket. Detta anses idag vara det största misstaget i akademiens historia. Som tack för detta, såg han senare till att konstnärer blev sända till frontlinjen i kriget.
 
1928 skapade han serien ''Agust & Lotta''. Agust baseras till stor del på honom själv, inte minst mustachen. Lotta är ett hopkok av olika personer som Hitler mött i sina dagar. Skurken Russinkvist ska föreställa en ondskefull [[jude]], den stora näsan är ingen tillfällighet. Serien var väldigt populär, såpass att SS-frivillige Stig Cederholm under ett personligt besök med Führern inspirerades att skapa ''Åsa-Nisse''. Hitler låg även bakom succén ''Affe & Egon'', som handlar om honom själv och hans hund Blondie (som för övrigt under den tyska censuren under krigsåren även fick äran att ge sitt namn åt stripparna om Dagobert Krikelin) och därför är det kulturella arvet han lämnat till eftervärlden ovärdeligt.
 
=== Författarkarriären ===
[[Image:Hitler dans son bain.jpg|left|thumb|Vår hjälte funderar över nästa bok att författa]]
Hitler har skrivit många böcker, alla storsäljare. Hans debutbok, ''[[Mein Kampf]]'', eller ''Min Kam'', en erotisk [[science-fiction]]thriller, var en stor hit. Över 32 miljoner exemplar såldes. Hitler har sedan dess etablerat sig som en av science fictions mest populära författare, strax efter [[Stephen Hawking]] när det gäller popularitet. Hitler planerade även att skriva en serie barnböcker som döptes till ''Mein Hinkh'' (Min hink), ''Mein Balle'' (Min boll) och ''Mein Schpade'' (Mitt World of Warcraft-konto) i det tidiga beta-stadiet. Hitler hann dock inte skriva klart dessa böcker innan Rommel hittade Hitlers MySpace och postade en länk till Kirk Johnssons hemsida, också känd som goatse.cx, med anklagelser om att detta var Hitlers pojkvän. Detta gjorde Hitler upprörd i flera månader, och han lade ner all författarverksamhet, för att i stället skriva poesi om "förstörd skönhet" och andra liknande antisemitiska budskap. Han fick dock en comeback när han 1945 skrev Mein Kampf 2 som nästan sålde lika bra som ettan.
 
=== Musikkarriären ===
Hitler blev tidigt uppmärksammad för sin utstrålning. Kritiker menade att han skulle ta Europa med storm. Hitler började spela gitarr vid tidig ålder. Redan som treåring hade han komponerat sin första låt, [[Black Magic Woman]]. Sen kom alkoholen in i Hitlers liv, och det var det som gjorde att han hittade på artistnamnet [[Jimi Hendrix]]. Med sitt nya artistnamn började han spela på avlägsna platser och för sin lillebror Knut, men han blev tyvärr aldrig stor. Så han tog sitt ''vanliga'' namn och komponerade en helt ny låt, ''Ich bin Schnappi'' (Usch min snoppi), som blev en [[Hitlerlåt|superhit]]! Det var så han tjänade sina första pengar och lärde sig att gå.
 
På 30-talet bildade han bandet RAF tillsammans med DJ Goebbels och Zarah Leander. Tyvärr splittrades man då man inte kunde komma överens om namnet skulle vara Royal Air Force eller Rote Armee Fraktion. Zarah Leander hävdade dock att hon inte hade med bråket att göra. Tyvärr förlorade RAF all sin sex appeal när Adolf satade på en solokarriär. Splittringen anses idag av de flesta [[arier]] vara en judisk konspiration.
 
=== Cykelreparatör ===
Mindre känt är, att Hitler var en tvångsmässig cykelreparatör, och detta är med rätta. Han sökte också hela 43 gånger till showen "Vem är den bästa tvångsmässige cykelrepartören?" men kom aldrig in.
 
=== Konnässör ===
 
Många känner säkert inte till att Adolf även var en habil [http://www.youtube.com/watch?v=Ro7KOowRY3c Konnässör] med en mycket omfattande dildosamling. Ja, han ska ha beordrat [[Himmler]] att skaffa en [[dildo]] från världens alla hörn.
 
Från början använde han dem på sina kvinnobekanta, men allt eftersom paranoian tilltog valde han att använda dem på sig själv, med hjälp av sin adjutant (strap-on-dildo). Ja, enligt obekräftade uppgifter ska Adolf precis innan slutet ha kunnat ta emot en hel s.k. sturmdildo av bakelit, på 20 tum med en diameter på 5 tum, och med endast en djup suck yttra, ge mig mer...
 
Den värdefulla samlingen beslagtogs förstås vid krigsslutet och fördes till [[Stalin]], som enligt uppgift inte syntes till på en hel vecka, och därefter med glansiga ögon alltid åt frukost på stående fot.
 
Enligt trovärdiga rykten ska samlingen sedan en tid tillbaka finnas i USA – Ja, det blev någon slags bytesaffär efter att den där ryska ubåten Kursk ”sjönk”.
 
[http://wikileaks.org/ Wikileaks] rapporterar att samlingen nu tillsammans med [http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Pol_Pot Pol Pots] dildosamling finns på en ranch i [http://www.youtube.com/watch?v=zx32WDH-0Vk Texas].
 
=== Kompisstödjare ===
 
Efter att ha förlorat [[andra världskriget]] insåg Hitler att nazismen var fel. Han gick därför med i organisationen Friends. I början föreläste han om hur mobbningen hade gjort honom till en hemsk person, snart blev han dock mer engagerad och valde att aktivt agera som kompisstödjare. Han var där för Stalin under Sovjets sönderfall och han har även försökt att trösta [[Israel]] då och då. Det sistnämnda har väl inte alltid gått så jättebra...
 
Han extraknäcker dessutom ideellt för BRIS som telefonist på deras stödlinje. Hans arbete är högst uppskattat.
 
==WoW is for losers==
Hitler blev med tiden också en extrem datanörd. Han kände sej utmobbad efter ''Bajskontroversen''. Då började han i stället spela Alfapet. Hitler fick åter sin livsgnista och fick ett stort spelberoende. Han blev regerande mästare på nolltid och hans nya färska och klatchiga slogan blev; ''WoW is for losers, Alfapet is the shit''. Det var ju lite kul eftersom han sket non-stop (godiset). Men då hans låtsaskompis Frasse dog mitt under en spelomgång blev det droppen för Hitler och han gick in i sin djupaste och mest fasansfulla bajs-period. Vid denna period kom han på ordet nazist som betyder att man är mitt under en bajs-period.
 
==Lista över personer som tror sig varit ihop med Hitler==
[[Bild:Hitlerbarn1.jpg|thumb|500px|right|Hitler deltog i flera reklamkampanjer åt Drittes Reichs otroligt framgångsrika chokladkaka.]]
* Hogir
* Eva Braun
* Ernst Röhm
* Alexander Bard
* [[Teletubbies]]
* Stephen Hawking
* Charlie Chaplin
* [[August Strindberg]]
* [[Josef Stalin]]
* [[Mona Stalin]]
* [[Lenin]]
* [[Maud Olofsson]]
* [[Fredrik Reinfeldt]]
* Barbapappa
* De 7 små dvärgarna
* De 3 bockarna bruse
* Snubben på korset (Gunvald för er idioter)
* Lex Luthor
* Stig Robertsson
* [[Nalle Puh]]
* [[Din Mamma]]
* Toysurus
* [[Winston Churchill]]
* [[Oscar Baart]]
* [[Bamse]]
* Jörgen Askevold
* [[Harry Potter]]
* [[Tweenies]]
* [[Sir Meta Knight]]
* Oscar Segerströms Moder
* Mari Bodin
* Martin Luther King Jr.
 
== Visste du att ==
* Adolf Hitler hade ingen mustasch, däremot hade han otroligt buskiga näshår det var bara för att han var så dum så att han inte kunde klippa de!
* Robin Hood-frisyren uppfanns av Adolf Hitler. Ända sen 13-års ålder var han tvungen att kamma över allt hår från höger sida över skulten för att han blev mobbad. Därför kallade han hans höger tå för Main Kamph.
* Det har ofta hävdats att Adolf Hitler bara hade en testikel. Det påståendet stämmer inte – i själva verket hade han ingen alls; det var batteriet till hans pacemaker som hängde lite lågt.
* Som nyfödd var Hitler svarthyad med vita prickar mellan skinkorna. Hans mor och far invandrade från Nigeria och fick bo hos Adolf Eichmann's familj där dom sedan gav liv åt lille Adolf. Deras son blev god vän med Eichmann junior som var en pojke med lite udda idéer. Han övertalade lille Adolf att besöka Josef Mengele som var besatt i klorin. Efter åren som gick blev Adolf Hitler ljusare och ljusare och till slut en riktig "arier".
* Det finns människor som påstår att Adolf Hitler kommer återuppstå 2012 för att ta tillbaka det som en gång var hans.
* Adolf Hitler studerade demagogi [[Upplands väsby]]?
* Man har konstaterat att under sin livstid åt Adolf Hitler ca: 350 000 bananer. Över 70% var bruna och övermogna.
* Hitler har tackat ja til å bli dummar i American idol tilsamans med Saddam Hussein, Bulbasaur och MacGyver.
* Det sägs att han hade ett litet mongo till son som bodde på stallhagen dagcenter, Anton Westlin. Han var dessvärre efterbliven och det är han än i dag. Han vart avisad från sitt hemland av han hans fader Adolf Hitler. Han har rakat sin natzi muche enda sen han var 2 år. Ingen har sätt den än. Antons favoriträtt var lite mosade bananer och korv med lite smak av turk svett. Anton Westlin bor fortfarande kvar i sverige. Men hans mongo stämpel tar snart slut och då blir han skickad till hitlers föredetta sommarstuga [Auswich](i antons värld) Anton får en ångducsch varje morgon. Sen blir sedan Hitlers farmors sexslav, han får slicka tår hela dagarna. Man kan fortfarande känna lukten av fotsvett ur hans mun.
 
== Skandaler ==
[[Fil:Hitler stalin.gif|thumb|left|Giftermålet var ingen direkt skandal, däremot vad som hände efter skilsmässan när de skulle spela en omgång Världskrig.]]
När Hitler var dragqueen under det glada tjugotalet på nattklubbarna i Berlin var han omåttligt populär bland de många unga männen. Så pass att de när rykten började gå om att han och Ernst Röhm hade hade ett förhållande omedelbart började trakassera herr Röhm. Till slut gick det så långt att han lynchades av de galna fansen. Hitler tyckte dödsfallet var oerhört tragiskt särskilt då de ej haft någon affär med varandra! Hitler höll ett tal där han beklagade det inträffade och samtidigt klargjorde att hans fans inte hade något att göra med varken hans privat- eller kärleksliv. Därför kom inte många protester när Hitler gifte sig med [[Stalin]]. Brudtärna var Molotov och marskalk var von Ribbentrop.
 
[[1939]] adopterade Hitler och Stalin en son, Polen, som de tog hand om tillsammans. Men [[1941]] var skilsmässan ett faktum. Hitler rövade bort Polen för sig själv, och skötte uppfostran utan myndigheternas insyn. För Polen var det inte bra, han fick inte gå i skola och utsattes dessutom för aga och barnarbete. Men [[1945]] fyllde Polen 11 år och fick alltså bestämma själv var han skulle bo. Han valde då att bo hos mamma Stalin, som också var sträng, men ändå överbeskyddande när han fick veta vad Hitler utsatt pojken Polen för. Först [[1989]] kunde Polen flytta hemifrån och starta ett nytt och eget liv.
 
[[Image:98-animate.gif]]
 
== Externa länkar ==
* [http://hitlerfunk.ytmnd.com/ Hitler goes funky!]
* [http://naziforest.ytmnd.com/ Berättelsen om Hitler's utflykt i skogen]
* [http://www.youtube.com/watch?v=Ro7KOowRY3c Hitler lost his dildo]
* [http://www.youtube.com/watch?v=zx32WDH-0Vk Current absent minded owner of the dildo collection]
{{Wikipedia|Adolf_Hitler|Hitler}}
{{Hitlerdynastin}}
 
[[Kategori:Diktatorer]]
[[Kategori:Familjen Hitler]]
[[Kategori:Nazister]]
[[kategori:Nominerade]]
[[Kategori:Onda mästare]]
[[Kategori:Typer som kastar dolska blickar]]
 
[[bar:Adolf Hitler]]
[[bg:Адолф Хитлер]]
[[cs:Adolf Hitler]]
[[cy:Adolf Hitler]]
[[da:Adolf Hitler]]
[[de:Adolf Hitler]]
[[el:Αδόλφος Χίτλερ]]
[[en:Adolf Hitler]]
[[eo:Hitlero]]
[[es:Adolf Hitler]]
[[et:Adolf Hitler]]
[[fa:هیتلر]]
[[fi:Adolf Hitler]]
[[fr:Adolf Hitler]]
[[gl:Adolf Hitler]]
[[he:אדולף היטלר]]
[[hr:Adolf Hitler]]
[[id:Adolf Hitler]]
[[io:Adolf Hitler]]
[[it:Adolf Hitler]]
[[ja:アドルフ・ヒトラー]]
[[ko:아돌프 히틀러]]
[[la:Adolfus Hitler]]
[[lt:Adolfas Hitleris-Asilas]]
[[lv:Hitlers]]
[[ms:Adolf Hitler]]
[[mwl:Adolf Hitler]]
[[nds:Adolf Höckler]]
[[nl:Adolf Hitler]]
[[nn:Jesus Hitler]]
[[no:Adolf Hitler]]
[[pl:Adolf Hitler]]
[[pt:Adolf Hitler]]
[[ro:Adolf Hitler]]
[[ru:Гитлер, Адольф Алоизович]]
[[sk:Adolf Hitler]]
[[sl:Adolf Hitler]]
[[sr:Хитлер]]
[[th:อะเด้า ซิสเลอร์]]
[[tr:Adolf Hitler]]
[[uk:Хер Гітлер]]
[[zh:阿道夫·希特勒]]
[[zh-tw:希特勒]]
198

redigeringar