Skillnad mellan versioner av "Helvetet"

6 496 byte lades till ,  12 maj 2015 kl. 19.54
ingen redigeringssammanfattning
{{sönderknarkad}}
<div class="rewrite" style="text-align: center; margin: auto; overflow: hidden; background: #ffffff; border: 2px solid #aaa; padding: 4px; margin-bottom: 2px; font-size: 100%; width: 400px;">
&nbsp;<br/><span style="font-size: 26px; color: #FF0000">'''”Kan vi laga denna?”'''</span><br />
<span style="font-size: 25px">'''''Nej, det går inte!'''''</span><br /><span style="font-size: 16px">Låt oss [{{SERVER}}{{localurl:{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|action=edit}} '''riva denna sida'''] och ''börja om''.</span>
</div>
<includeonly>[[Kategori:Omskriv]]</includeonly><noinclude>
 
{{Q| Vid såna här tidpukter tycker jag synd om Jesus.|Idorf|helvetet}}
[[Kategori:Underhållsmallar|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
 
{{Q|Shuup, kokain, Anders Hultin, amfetamin, gelatin, ren bensin, heroin, pingvin|Lars Winnerbäck|helvetet}}
 
{{Q|Jag tänker mig en modern hiphopfestival.|Martin Sjöberg|helvetet}}
Helvetet är ett ställe där du får stora neger dildos upkörda i röven. Kristna, muslimer och feta människor kommer till helvetet.
 
[[Bild:Pingviner.jpg|thumb|300px|Så här kan det se ut en vanlig dag på helvetets strand. Notera att [[pingviner]] är en vanlig syn där.]]
'''Helvetet''' är en plats i [[Hyltekommun kommun]] strax norr om Unnaryd som befolkas till stor del av [[vättar]], [[rymduttrar]], [[flygplan]] och [[Människan|alla som någonsin levt på jorden]]. Detta stället är hemstad åt flera kändisar. Mest nämnvärt är [[Chuck Norris]], [[Ghostbusters]] och [[Aktuellt-redaktionen]]. Helvetet är mycket känt för sina [[restauranger]], som aldrig är öppna. På gatorna hittar man en hel del [[hallick|hallickar]] och [[uteliggare]], som tråkigt nog hamnat på det lite lägre trappsteget i samhällsklasserna.
 
==Historia==
<center>
===Tidig historia===
[[Image:PATETISKT.PNG]]
År 4381 före [[Invasionen av ingenstans]] kom en man vid namn [[Oskar den Vilde|Oscar Wilde]] till ett stort öppet fält på planeten Pluto. Trots att större delen av planeten var mycket kall var det här mycket stor vulkanisk aktivitet. Detta gjorde platsen till en mycket finfin koloni, som döptes till Helvetika (senare Arial, och till sist Helvetet). Kolonin fick snabbt liv, och attraherade främst vättar, men även några få [[spädbarn]] och [[Elviskloner]]. Snart började även slavhandeln sjuda. Det såldes slavar hit och dit, och Helvetet blev hela universums centrum för slavhandlare.
</center><includeonly>
 
[[Kategori:Omskriv|{{PAGENAME}}]]</includeonly><noinclude>
Det kom även en del [[krigsherrar]] dit och började bygga [[vapenfabriker]]. Detta gillades inte av lokalbefolkningen. Folk brände vapen hit och dit. Till slut tvingades krigsherrarna att fly, fast friden i Helvetet skulle inte vara länge.
[[Kategori:Underhållsmallar|{{PAGENAME}}]]
 
</noinclude>
===Det stora robotkriget===
Efter ett tag kom krigsherrarna tillbaka. Den här gången dock inte i fredligt syfte. De hade med sig en legion [[marinsoldater]], vars enda uppgift var att krossa Helvetet. Under de mycket svåra kamperna förrådde cyborgerna Helvetets trupper, och allt hopp såg att vara ute för Helvetets invånare. Då, som en smäll, kom en hel armé Jörgen-fanboys, och drev ut krigsherrarna från Helvetet för alltid.
 
Ett stort monument står nu på stortorget i Helvetet för att hedra denna händelse.
 
===Hamsterkrisen===
Efter kriget verkade lugnet lägga sig över Helvetet igen, tills [[Tjejmaffian]] kom dit och påbörjade handelsförsäljning. Detta verkade helt normalt till att börja med, men det visade sig efter ett tag att de var [[attackhamster|attackhamstrar]], vars uppgift var att förinta alla [[machokillar]] i staden.
 
Efter att många börjat bojkotta hamsterhandel med Tjejmaffian, blev de arga, och släppte ut attackhamstrarna fritt på gatorna, och eftersom de knullade i fasansvärd fart och födde flera ungar i taget, så hade snart hela Helvetet blivit invaderat i överväldigande grad av attackhamstrar.
 
Till slut blev situationen oumbärlig, och den dåvarande ledaren över staden, [[Judas Priest]], bestämde sig för att starta [[anticimex]], för att ta hand om den ökande mängden hamstrar i staden. Äntligen började antalet attackhamstrar i staden sjunka, och till slut hade de nått en nivå där de skulle klassas som [[till mestadels harmlös]].
 
Två veckor senare togs [[Tjejmaffian]] på bar gärning, när de tvingade in 40 straighta killar in på en [[gaybar]]. De som deltog i kuppen fick livstids fängelse för vandalisering, grov förnedring och brott mot [[pepsilagen]].
 
===Utveckling till turistort===
Efter att tjejmaffian togs fast, började folk strömma dit. Flygplan och rymduttrar var de största folkgrupperna som anlände, men även [[pingviner]], [[stubbar]], [[fransmän]] och [[idioter]] attraherades dit. Flera resturanger startades, och filmindustrin började sjuda. Helvetet hade kommit in i guldåldern, som håller på än idag.
 
[[Feskare]] hade även de börjat komma hit en gång om året för att [[feska]]. I helvetet finns nämligen [[babelfesken]], som är unik för detta området. Dock blev det svårt för feskarna att hitta plats att feska från, eftersom pingviner fanns nästan överallt på stränderna. Därför är det en mycket stor tävling varje år om vilken feskare som får den bästa feskeplatsen. Priset i denna tävlingen är en [[Gaystation 5]].
 
==Geografi==
[[Image:Hell.jpg|right]]
Helvetet domineras av ishöjder beklädda med ett relativt tjockt lager tholin av mörkbrun färg, vilket gör att dess klippor ser ut som Jordens kiselsten-klippor. På samma sätt ger Plutos kväveatmosfär en blå himmel liknande den på Jorden. För att kompensera för denna ''uppenbara brist'' instiftade en av de viktigaste borgmästarna i helvetet, [[Neron 666 Kaisar]] två kolonier, [[Gehenna]] på Jupitermånen Io — för dess vackra helvetiska topografi — och [[Abyss]] på Venuskontinenten Ishtar Terra — för att det ''"i sanning påminner om ett helvete"'', som 666 uttryckte det.
 
==Kultur==
[[Bild:HELLYWOODSONS.jpg|thumb|300px|right|Hellywood-skylten, som den ser ut i distriktet [[Hellywood]] i Helvetet]]
Helvetet är mycket känt för sina restauranger, som beryktats ha mycket god mat, fast som alltid är stängda. Många invånare tror detta beror på att resturangscheferna blivit påverkade av [[LSD]], och därför tror att de inte behöver mat.
 
En mycket trevlig turistattraktion är [[Lemonparty-muséet]], som länge förundrat och förvånat många. Det var här de första bilderna på [[Lemonparty]] togs, så det är ingen slump att det blivit så attraktivt.
 
[[Countryklubber]] är mycket populärt för invånarna i Helvetet, fast de countryklubber som finns i Helvetet spelar inte längre [[country]], utan [[metal]] istället. Dock verkar invånarna i Helvetet inte kunna se skillnaden mellan metal och country av någon konstig anledning.
 
[[Hellywood]] är Helvetets motsvarighet till [[Hollywood]]. Här har en mängd filmer spelats in, däribland [[Godheten]], [[Rammstein]] (alla tre filmerna), [[Buskarnas Planet]] och [[Teletubbies]]. Filmindustrin i Helvetet har på senaste tiden sjudat med liv, och många nya ansikten har dykt upp här, som till exempel [[Kärringen i The Shining]] och [[Yoda]].
 
==Politik==
 
Helvetet har ett parlamentariskt flerpartisystem dominerat av Alv-hatarnas Orkfascistparti, Valhallpartiet för Varandra-slaktare (motsvarar närmast europas missnöjespartier), Särimners Grisparti (långt ut på vänsterkanten), Helvetessocialisterna (ett moderat socialdemokratiparti), Helvetesliberalerna (ett socialliberalt moderat parti) och [[Satansdemokraterna]] (motsvarande kristdemokrater). Alla partier är kända för en oerhörd korruption, bestående av tjänster och gentjänster, samt bristande respekt för varje lag de själva stiftar.
 
===Borgmästare===
Berömda borgmästare i helvetet:
# Assurbanipal Hudflängaren,
# Saul Saulsson,
# Baal Flugmeister Sebub,
# Asmodeus,
# Teutates Handavhuggaren,
# [[Neron 666 Kaisar]],
# Oden Enöga,
# [[Heliogabalus]],
# Attila den Vidrigt Store,
# Djingis Folkmassaker Khan,
# Döden Digre,
# Adenoid Hynckel,
# Paul Autogenocidor Paut,
# Sadoum Pratmakarn Housem (samregerande med sin kusin Kemiske Bengt).
# Ragnar Rödskägg
 
===Se även===
* [[Det nya Jerusalem]]
 
[[Kategori:fruktansvärt farliga saker]]
[[Kategori:Städer]]