Skillnad mellan versioner av "Evolution"

130 byte lades till ,  10 april 2015 kl. 14.25
länkar
(Ta bort det där djävla Alfons-Åberg-larvet)
(länkar)
'''Evolution''' kallas det verktyg [[Gud]] använder för att skapa djur och växter och andra levande varelser. Man kan se det som att evolutionen är Guds täljkniv, och biologin är Guds träbit, eller att evolutionen är Guds fingrar, och biologin är Guds drejlera.
 
När Gud ville att lejon skulle ha vassa tänder och klor och stora muskler använde han evolution för att skapa sådana lejon, fastän lejonen skulle bli fredliga kelgosiga växtätare. När sedan Eva för 6000 år sedan åt av äpplet, och hela jorden föll i härlighet och vissa djur började döda och äta andra djur, så passade huggtänderna och klorna väl till ändamålet, så lejonen fick då blir rovdjur. Gud var med andra ord väldigt förutseende.
Tyvärr duger inte evolutionen till att skapa några djur med nämnvärt hög intelligens. Till och med de djur, som Gud skapade till sin egen avbild och som fick det unika ansvaret att ha fri vilja och välja att vända Gud ryggen, och brinna i helvetet, eller att vända sig till Gud och få leva i paradiset i evigheten, har ofta svårt att göra rätt val i denna fråga.
 
Gud har, förutom de orena djuren som människan, grisen och skräcködlan, även skapat Gud (sig själv) och gudsevolution. Den rekursiva självskapelsen hjälpte Gud att utvecklas från en magisk pinne, eller ett heligt berg till, till en fullfjädrad gudom med transcendent trolleriförmåga och anpassbarhet till olika tidsepokers och kulturers kravspecifikation hur man skall vara för att sätta skräck i människorna och förbli populär.
 
Evolutionen betyder även att [[du]] [[djurrättare|inte har rösträtt]], är [[tidelag|pervers]] och [[nattvard|kannibal]].
 
[[Kategori:Religion]]
Anonym användare