Skillnad mellan versioner av "Kategori:Historia"

1 147 byte lades till ,  1 mars 2012 kl. 10.24
Första Pingvin Kriget
 
(Första Pingvin Kriget)
[[Kategori:Samhälle]]
 
Det Första Pimgvinkriget Nämns i vissa historie böcker som täcker 10 000 F.Kr till 5000 F.Kr, har med Det första Pimgvinkriget eller som det kallades då "Isfågelns era" var en konflikt som slutade med Slaget vid Valhall, där pingvinernas huvudarmé blev övermannade av en Människohär
 
Det är oklart över hur många som dog i striderna, när det hände och orsakerna bakom kriget. Men det spekuleras att det hela var p.g.a ett missförstånd mellan Ragnar Den Röde, Nord-folkets första upptäckresande runt syd och nordpolen, och Kejsarpingvinerna om hurvida man fick ha shorts på en Arktisk Sommardag eller inte.
 
Konflikten sägs börja när Ragnar Den Röde skulle åka hem med sin flotta för att fylla på med surströmming i föråden, när en bataljon av elitstyrkan The Wings anföll skeppen.
 
Ragnar hade förutsett detta och hade sagt till sina män att vara stridsredo, vilken är en av orsakena till att det bara blev mindre försluter
 
Men pingvinerna anföll också på en rad andra ställen runt om i världen där människorna var mindre förberedda och därför blev det ändå stora förluster för människorna.
Anonym användare