Skillnad mellan versioner av "Kapitalism"

7 byte lades till ,  11 maj 2011 kl. 17.16
ingen redigeringssammanfattning
(Skapade sidan med '<div style="border: solid 2px brown; background-color: #fcd; padding: 5px; width: 50%; margin: auto;" align="center"> 100px|left...')
 
[[Kategori:Jamtskheter|{{PAGENAME}}]]
 
'''Kapitalism''' är en politisk ideologi som skapades år [[1917]] av [[Mark Twain]]. Som Kapitalist kallas man av fina herrar för...ja en kapitalist men i vanligt folk språk används Jäävlää Khaapitalizt Svein.
 
== Vad Kapitalismen innebär ==
 
Om du bor i ett kapitalistiskt land kan du räkna med att din telefon blir avlyssnad (enligt den intenationella kapitalist lagen, FRA som alla kapitalistiska länder följer) och att dina grannar kan var spioner som är anlitade av CIA. Allt detta finns i dem kapitalistiska länderna för att laändernas överhuvuden ska ta reda på vad du gilläär så att dem kan vinna alla "demokratiska" val. I ett kapitalistiskt land kan du räkna med att du som arbetare är fattig och att du som lever i en medelklass familj istället lever som en i arbetarklassen och att du som är rik äger tillsammans med hundra andra personer äger 90 % av det som finns i landet.
Byråkrater, Användarkontrollanter, emailconfirmed, rollback, staff, Administratörer
908

redigeringar