Skillnad mellan versioner av "Scientologi"

301 byte lades till ,  19 juli 2010 kl. 13.33
ingen redigeringssammanfattning
 
== Incident II ==
OTIII berättar även om Incident II, eller The Wall of Fire. Detta är den mest uppmärksammade av Scientologikyrkans hemliga läror och påstås ha ägt rum för 75 miljoner år sedan. Den onde Xenu, härskare över den Galaktiska Konfederationen, fraktade miljarder utomjordingar till Jorden och dödade dem i vulkaner med hjälp av vätebomber. Efter detta åkte deras odödliga själar, thetaner, upp i atmosfären där de tillfångatogs och placerades i 3D-biografer där de hjärntvättades med hjälp av filmer (det så kallade R6-implantatet). Sedan släpptes thetanerna ut och har därefter klamrat sig fast vid människorna som ett slags andliga parasiter (kroppsthetaner) och orsakar olika problem. Målet med OTIII och de högre nivåerna är att med hjälp av auditering frigöra sig från dessa kroppsthetaner.
 
== Förklaring ==
Trots att denna trossats är hemlig för personer som inte nått upp till OTIII och därför är okänd för de flesta scientologer har den på något sätt hamnat på denna hemsida så nu känner varenda jävel till det, vilket har gjort scientologerna mycket arga.
 
Detta är alltså vad filmen Avatar visar samtidigt som ironin ligger i att filmen visades i 3D för att påvisa idiotin ytterligare i religioner och understryka ironin.
 
Trots att denna trossats är hemlig för personer som inte nått upp till OTIII (enligt troende Scientologer), trots att filmen visades på massvis av biografer i världen. Scientologerna har alltså missuppfattat hela grejen med vad filmen Avatar försökte understryka, vilket ledde till att en ny fanatisk religion skapats. Inte precis vad Hubbard hade tänkt från början
 
== Källor ==
78

redigeringar