Skillnad mellan versioner av "Teenage Mutant Ninja Turtles"

185 byte lades till ,  2 september 2006 kl. 23.56
ingen redigeringssammanfattning
{{Q|I Sovjetryssland bor kloakerna i '''TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!'''|Rysk Reversal|Teenage Mutant Ninja Turtles}}
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor. I första avsnittet slåss sköldpaddorna för att alla barn i [[Österrike]] skall få äta godis på [[fredag]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Godisfabrikerna i Österrike är nämligen drabbade av strejker. Det hela slutar "lyckligt" då Shredder kastar en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänder och träffar Shredder på lillfingret. Shredder skriker till och dör.
 
'''Teenage Mutant Ninja Turtles''' är en serie från [[USA]] som handlar om de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bor kloakerna i [[New York City]]. I förstaapril avsnittet[[1984]] slåssfick sköldpaddorna slåss för att alla barn i [[Österrike]] skallskulle få äta godis på [[fredag|fredagarna]]arna, något som deras fiende Shredder försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Shredder ville stoppa godiset för att han själv inte fick godis som barn. Godisfabrikerna i Österrike är nämligen drabbade av strejker. Det hela slutarslutde "lyckligt" då Shredder kastarkastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckar dock och smörkniven träffar en förbipasserande [[taxi]], återvänderåtervände och träffarträffade Shredder på lillfingret. Shredder skrikerskrek till och dör.
 
==Fortsättning==
Naturligtvis tartog det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. Därefter[[2006]] dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på [[pizza]] blandad med [[LSD]].
 
{{Stub}}
Anonym användare