Skillnad mellan versioner av "Japsus"

1 523 byte lades till ,  22 maj 2009 kl. 23.30
m (→‎Egenskaper: balancera aprenteser)
==Egenskaper==
Japsus instiftade lite säregna matregler som att man bara skulle äta det som man tyckte om, utan att tänka på barnen i [[Filipinerna]]. Han sa också att "Salig är den som äter [[tacos]] med köttfärs och tomatssås. Köttfärsen symboliserar mitt kött, och tomatsåsen mitt blod. Japsus ansågs sig även vara Guds kusin, och besitta trollkarlskunskapet. Han samlade en dag sina tolv lärjungar för att visa att han kunde utföra [[mirakel]]. Han fick då motstånd av [[Tomasu Tvivlaren]], som inte trodde på hans förmågor. Hans andra lärjungar Yuki, Juichi och Miku trodde på hans förmåga. Japsus sa då "Tro kan försätta berg, salig är du som tror på mig, guds kusin." Han skapade då [[Okinawa]] ut ett par småfranska, och gick sedan till [[Korea]] för att köpa ut cigg till Tomasu.
 
en av jesus *japsus* lite mer särgna historier är när han gav mat till 2000 människor.
han hade en fisk, och lite bröd, och en kanna. han pissade i kannan och sade, "jag äro guds son, mitt piss bliva det ljuvligaste vatten näro ni dricka." och delade sedan fisken och 2000 lika stora bitar, med andra ord fick folk ett fjäll och en tiondels smula och lite piss att dricka. inte nog med detta, utan japsus tog även betalt för detta efter att ha lovat folket att e skulle bli mätta. han gick med sin säck med mynt till romarna och sade "jag äro guds son! jag har precis blåst 2000 judar"
romarna apploderade och kastade mynt på honom, sedan gick han till härskaren, gav härskaren mynten och då fick han ett palats. med tillhörande vakter i matchande uniformet, rosa, preciiis som japsus ville ha dem. japsus levde bra i sitt palats ed sitt harem och sina 12 slav "kvinnor" där han plågade judar och möss till 3 på natten i hela sitt liv. som varade i ungefär en vecka efter att han betalat kejsaren, då han snubblade på ett kors och råkade påla sina händer och fötter. judarna katolska kyrkan och [[marsianerna]] nog nu sin chans och ställde korset upp, japsus var höjdrädd. konstigt för någon som är guds son och bor i himlen. han var höjd rädd och kunde nu inte hoppa ner, eller för den delen titta ner. han stod där ett antal dagar. och ingen brydde sig... förrän 800 år senare då kyrkan kom på at de kunde vränga hela historien och tjäna fett med cash på det samtidigt.
 
==Döden==
29

redigeringar