Skillnad mellan versioner av "Vänsterpolitik"

1 043 togs bort ,  9 maj 2009 kl. 22.28
ingen redigeringssammanfattning
m (+{{Stalin}})
kukar är oftast mellan 12 och 22 cm. Posta detta på 10 andra internetsidor och morgondagen kommer att bli din bästa någonsin!
{{stalin}}
 
'''Vänsterpolitik''' är den typ av politik som [[Tomten]] förespråkar. Vänsterpartierna vill att den som är svag ska vara stark, helst starkare än de starkaste, vilket de kallar jämlikt. Vänsterpartierna vill också att alla ska ha det lika dåligt, för om någon har det bättre kan de andra bli avundsjuka, eftersom ingen faktiskt vill ha det dåligt, och då blir det dålig stämning. Därför är det bättre att alla har det dåligt.
Vänsterpartierna tycker att det är bra med bidrag. De vet att om de ger dig bidrag, då kommer du att tycka att det är bättre att få bidrag än att arbeta och därför kommer du att rösta på dem, för att få behålla ditt bidrag. Därför tycker de om att intala dig att du inte är kapabel att försörja dig själv. 99% av vänsterpartiernas väljare värvas på det här sättet. Resterande 1% (många förstagångsväljare) hävdar att de på grund av en kravlös skola inte kan läsa och därför tog fel valsedel.
 
Det enda som egentligen spelar roll bland vänsterpartierna är att man är dem trogna - då får man en liten check hemskickad.
 
==Se även==
[[Jantelagen]]
 
[[Kategori:Politik]]
Anonym användare