Skillnad mellan versioner av "Göran Persson och de 101 italienarna"

ingen redigeringssammanfattning
m
==Handling==
 
The history sets in [[Stockholm]], [[Sverige|Switzerland]] [[2009]]. [[Göran Persson]], som har en stor passion för smör, sitter på en parkbänk och tigger mat i vinterkylan. Han läser i en stulen tidning att [[Frankrike|franska]] forskare nyligen bekräftat att det [[italien]]ska folket inte är något annat än ett jävla nötboskap.
:''Nötboskap är ju samma som kor, och av kor får man mjölk, och av mjölk kärnar man smör!'' säger Göran, samtidigt som en glödlampa tänds ovanför hans skalle (Det började skymma.)
 
Sent på kvällen samma dag parkerar en jävligt rostig [[Citroën Skåpbil]] framför Zlatans hus. I bilen sitter [[Anitra Steen]] och [[Saddam Hussein]]. De smyger sig in i huset, överraskar hemhjälpen med ett [[nackskott]] och letar reda på de små italienarna som de stoppar i en säck de lånat av jultomten. Nästa dag sitter Göran och bolmar på en lång cigarrill och läser om kidnappningen i [[Dagbladet]]. Han skrattar sitt ondskefulla skratt så hela huset vibrerar.
 
Zlatan och Maud blir förstås förtvivlade och de skickar [[SMS]] till alla de känner i hela Stockholm. Ryktet om stölden når snart ut till [[Jämtland]] och [[Evert Ljusberg]], fältmarskalk för [[Jämtlands Republikanska Armé]] får veta vad som hänt. Han skickar en väpnad specialstyrka till [[Övre Torp]], Göran Perssons tillhåll i [[Södersörmland]]. Soldaterna hittar massor av italienare inlåsta tillsammans med Saddam Hussein och Anitra Steen som sitter vid [[dator]]n och spelar [[nätpoker]] och dricker [[McFlurry]] med fisksmak. In kommer Göran Persson tuggandes på ett paket gamla köttbullar och säger att de behövs minst tio dussin till, annars blir det ingen trekant mellan dem inatt. Sen tar han Saddams McFlurry och kastar på en [[plasma-TV]] så att den exploderar. Under tiden har soldaterna hjälpt italienarna ut ur rummet och när Anitra och Saddam upptäcker det får de panik och springer efer dem. De lyckas välta omkull en av göransGörans smörtjärnar och halkar nerför en trappa och river med sig Görans [[Bamse]]tidningar...bland annat. Sedan klantar de sig litet till och lyckas jämna Övre Torp med marken medans italienarna tagits i säkerhet på [[Jämtlands Ambassad]] där de återförenas med sina föräldrar.
:''Åh ungar mina! Jak vara so oroligt! Det vara Orhan Persovic kitnappa er?'' utbrister Zlatan.
 
 
[[Kategori:Filmer]] [[Kategori:Bra filmer]] [[Kategori:Göran Persson]]
[[en:One Hundred And One Dalmatians]]
114

redigeringar