Skillnad mellan versioner av "Jill Johnson"

251 byte lades till ,  24 februari 2008 kl. 02.21
ingen redigeringssammanfattning
Hennes låt [[Hatleken är]], skriven av [[Ingela Forsman|Ingela "Plingplong" Forsman]], vann den svenska [[Melodifestivallen 1998]], och blev en stor [[Hitlerlåt]]. Eftersom [[Eurovision Song Contest]] detta år hölls i [[Storbritannien]], ett av de länder som under andra världskriget bekämpade nazismen hårdast, uppstod slagsmål då scénen stormades av brittiska punkrockare och tyska skinnskallar. Skinnskallarna var synthare, och irriterade på den svarta [[klänning]] Jill Johnson bar. Många trodde att färgen berodde på sorg över prinsessan Dianas död året tidigare med tanke på att evenmanget hölls i Storbritannien, men skinnskallarn associerade det direkt till hårdrockarna (att många skinnskallar bar svarta bomberjackor var en annan sak, ansåg de). Fler synthare rusade in. In rusade även hårdrockare, för att försvara Jill Johnson.
*-Remember the 1980's war between us! ropade syntharna.
*-I have nothing to do with this! This is 1998, not 1984, and I'm just a country and schlager artist mourning the death of princess Diana! ropade Jill Johnson och tog i för fullt med sin sångröst. Hon sjöng för full hals, och taket brast omedelbart samman. Hårdrockarna och syntharna dödades. Plötsligt rykte även ett gäng punkrockare in, och försökte sätta eld på hela stället. Halva scénen brann upp, men därefter hoppade en indiepopare fram och sparkade en av punkrockarna i huvudet, så att denne dog. Melodin diskvalificerades omedelbart från tävlingen, och polisen, ambulansen och brandkåren fick rycka ut.
 
Jill Johnson deltog även i den svenska [[Melodifestivallen 2003]], med melodin ''Crazy in Hate'', som också den blev en stor Hitlerlåt, fastän den inte vann. Men som den spelades i [[radio]]! Snart sjöng varenda liten unge i [[Sverige]] ''Crazy in Hate'', från den nordligaste förskolan i [[Kiruna]] till det sydligaste fritidshemmet i [[Trelleborg]].
Anonym användare