Skillnad mellan versioner av "Jill Johnson"

912 byte lades till ,  24 februari 2008 kl. 02.18
ingen redigeringssammanfattning
'''Jill Johnson''' är en [[Sverige|svensk]] [[hårdrock|hårdrockare]], som en gång i tiden hade en [[stal]] i [[duett]] med [[Jan Johansen]], och hette ''Kommer tid, kommer Pragvår''. Givetvis blev det succé på [[Sovjettoppen]].
 
Hennes låt [[Hatleken är]], skriven av [[Ingela Forsman|Ingela "Plingplong" Forsman]], vann den svenska [[Melodifestivallen 1998]], och blev en stor [[Hitlerlåt]]. Eftersom [[Eurovision Song Contest]] detta år hölls i [[Storbritannien]], ett av de länder som under andra världskriget bekämpade nazismen hårdast, uppstod slagsmål då scénen stormades av brittiska punkrockare och tyska skinnskallar. MelodinSkinnskallarna diskvalificeradesvar omedelbartsynthare, och irriterade på den svarta [[klänning]] Jill Johnson bar. Många trodde att färgen berodde på sorg över prinsessan Dianas död året tidigare med tanke på att evenmanget hölls i Storbritannien, men skinnskallarn associerade det direkt till hårdrockarna (att många skinnskallar bar svarta bomberjackor var en annan sak, ansåg de). Fler synthare rusade in. In rusade även hårdrockare, för att försvara Jill Johnson.
*-Remember the 1980's war between us! ropade syntharna.
*-I have nothing to do with this! This is 1998, not 1984, and I'm just a country and schlager artist mourning the death of princess Diana! ropade Jill Johnson och tog i för fullt med sin sångröst. Hon sjöng för full hals, och taket brast omedelbart samman. Hårdrockarna och syntharna dödades. Melodin diskvalificerades omedelbart från tävlingen, och polisen fick rycka ut.
 
HonJill Johnson deltog även i den svenska [[Melodifestivallen 2003]], med melodin ''Crazy in Hate'', som också den blev en stor Hitlerlåt, fastän den inte vann. Men som den spelades i [[radio]]! Snart sjöng varenda liten unge i [[Sverige]] ''Crazy in Hate'', från den nordligaste förskolan i [[Kiruna]] till det sydligaste fritidshemmet i [[Trelleborg]].
 
[[2007]] spelade hon in albumet "Music Row" in [[Nashville]]. Plötsligt kom det fram! Skandalen var ett stort faktum! Hon hade stulit alla melodierna, och inte nog med det. Hon valde att göra det på den "finare" vägen, det vill säga sjunga [[cover]]s. [[USA]]:s regering gav henne en gratis flygbiljett tillbaka till Sverige, "coverbandens förlovade land" som [[Magnus Uggla]] sjöng samma år.
 
{{Stub}}
Anonym användare