Skillnad mellan versioner av "Vänsterpolitik"

830 byte lades till ,  26 augusti 2007 kl. 23.04
ingen redigeringssammanfattning
'''Vänsterpolitik''' är den typ av politik som [[Tomten]] förespråkar. Vänsterpartierna vill att den svagesom är svag ska vara stark, helst starkare än de starkaste, förvilket de blirkallar jämlikt. Vänsterpartierna vill också att alla ska ha det jämställt.lika Detdåligt, endaför somom spelarnågon rollhar blanddet vänsterpartiernabättre ärkan attde manandra ärbli demavundsjuka, trognaeftersom -ingen faktiskt vill ha det dåligt, ochfårblir mandet endålig litestämning. checkDärför är det bättre att alla har det hemskickaddåligt.
Vänsterpartierna tycker att det är bra med bidrag. De vet att om de ger dig bidrag, då kommer du att tycka att det är bättre att få bidrag än att arbeta och därför kommer du att rösta på dem, för att få behålla ditt bidrag. Därför tycker de om att intala dig att du inte är kapabel att försörja dig själv. 99% av vänsterpartiernas väljare värvas på det här sättet. Resterande 1% (många förstagångsväljare) hävdar att de på grund av en kravlös skola inte kan läsa och därför tog fel valsedel.
 
Det enda som egentligen spelar roll bland vänsterpartierna är att man är dem trogna - då får man en liten check hemskickad.
 
==Se även==
[[Jantelagen]]
 
[[Kategori:Politik]]
88

redigeringar