Saddam Hussein på jobbet. Han är en mycket eftertraktad DJ.

”Ett tag var det bara jag, Leif "Loket" Olsson och Håkan Juholt som hade mustasch.”

~ Saddam Hussein om mustascher.

Saddam Hussein var en deltidsjobbande DJ från Irak som 1998 blev tungen att flytta till Sverige för att få nytt jobb. Han valde att bo i Sverige. Eftersom hans DJ-jobb inte gav fullt betalt, så hade han tagit temporära jobb, mest känt kebabnisse. Saddam hade varit diktator i Irak

BOBO IN THE MIX

Saddam som svensk DJRedigera

 
Här ses Saddam Hussein och George W. Bush efter en lyckad kväll på jobbet. Notera hur glada de är.

När han hade flyttat till Sverige fick han ett deltidsjobb som DJ på Spybar. Detta eftersom det fanns en annan DJ där, vid namn George W. Bush, som också jobbade deltid där pga. mentala besvär. De blev snabbt goda vänner, och kivades lite då och då med varandra, bara för skojs skull.

Eftersom jobbet som DJ dock var ett deltidsjobb, så hade Saddam lite svårt att få ihop pengar till hyra, räkningar, porrfilmer m.m., så han bestämde sig för att ta ett dagjobb också, för att tjäna ihop rätt mängd pengar för att ha råd till allt. Han sökte därför deltidsjobb som kebabnisse, och han har aldrig varit lyckligare.

Saddam som kebabnisseRedigera

 
Saddam är glad över sitt deltidsjobb som kebabnisse.

På senaste tiden hade man inte bara sett Saddam jobba på det lokala diskoteket, utan också som kebabsvarvare, som han hade blivit mycket populär för. Hela trakten hade kommit till hans arbtsplats bara för att få en tallrik med kebab som han gjort iordning. Han hade blivit hela stadens kebab-favorit.

Han hade på grund av denna populariteten som kebabsvarvare gjort en egen kebabrulle-sort, Saddam Special Kebab, med extra sås och kött, och chili som en extra ingrediens, bara för att göra den starkare, och därmed godare. Mums! På grund av det hade han förbjudits lämna Sverige..

Saddams dödRedigera

Saddam dog den 28 april 2001 efter att han hade fastnad med sin arm i kebabmaskinen. Sedan rullades han in i kebabmaskinen och han blev till utsökt kebab. Hans kompis George W. Bush kunde bara se på, eftersom nödstoppknappen hade sålts på en auktion till en clown, som använde den som en clownnäsa.

Efter dödenRedigera

Då Saddam lidit en så kvalfull och hemsk död, till alla kebabkunders förnöjelse och njutning, så blev hans själ en osalig ande, eller på modernt språk ett spöke, vilket är en form av vandöd. Saddam har därvid fortsatt sin karriär, och det tros att hans specialitet är att skrämma barn att äta sin kebab, sin falafel, sin cous-cous, eller sin korv med bröd. Därför har Saddam, bland föräldrar, fått ett gott rykte, då han deltar i barnuppfostran på ett konstruktivt sätt.

Se ävenRedigera