Ryssland är ur roten Russland från blandning av orden Russin och Land. Under nationens flertusenåriga historia har utdöendet av russinbuskarna som gav landet sitt ursprungliga namn tillsammans med kraftig immigration från Tyskland förändrat namnet till först Rüssland och nu Ryssland. Vad som skiljer Ryssland från Sovjetunionen är mycket oklart. Det är dock säkert att antingen en av dem eller båda ligger i Asien. Det sägs att de även ligger i Europa då det enligt många ligger krigsbaser där, men då huvudstaden (Moskva) ligger i Asien har man bestämt att Asien är deras huvudsakliga värdsdel. På grund av tidigare nämnda oklarheter räknas Ryssland som både ett superstort land och världens minsta land. Detta beror på att då man inte vet dess absoluta storlek måste man därför respektera möjligheten att det är världens minsta land. Det består gissningsvis två halvöar, vardera lika stora som Sverige. Dessa uppges heta Cola-halvön och den fyra gånger större Tjuktjerhalvön. Den tidigarenämnda har fått sitt namn på grund av den stora mängden cola och kola som det växer där. Det finns även stora mängder Koalor. Det är en välkänd teori att de utgör den hemliga ingridiensen i nationens/nationernas specialitet - Sovjet Cola (även känt som "Sovjet coke"). Sojvet Cola skapades som en kommustisk variant av Coca cola och blev snabbt deras största konkurrent på grund av den framstående antikapitalistiska smaken. På Cola-halvön produceras även stora mängder kola vilket precis som Sovjet Cola blev en stor exportvara. Alla ryssar av manligt kön heter Boris, Dimitri eller Duri och alla kvinnor heter Svetlana.

SportRedigera

Ryssar är duktiga på basket, fotboll, friidrott och ishockey. De är dessutom stående världsmästare i fotboll med sina femtioelva VM-guld. Detta innebär ovanligt nog inte skicklighet i OS i bastubadning då ryssarna har så fettig hud att de bara brinner upp i de höga temperaturerna. Det har spekulerats att deras framstående vodkahalsningsförmågor bidrar till deras lättantändlighet. Vodkahalsningsförmågorna gör dem även extremt populära på hemmafester. Slutligen är de även skickliga CsGo-spelare. СУКА ВЛЯТЬ ИДИ НАХУЙ.

FörrRedigera

Som det står längre upp så var Ryssland förr i tiden ett separat land från Sovjetunionen (sovjetiska: Союз Советских Социалистических Республик), förkortat Союз Советских Социалистических Республик till CCCP. Det var gissningsvis under 1900-talet som skillnaden mellan landen suddades ut, gissningsvis på grund av den kommunistiska idéen att de både länderna borde dela på allt.

Stalin, Marx och Lenin var barnens idoler på den här tiden. Var var hjältarna, de som hjälpte alla människor och ansåg att alla människor var lika mycket värda. Alla hade lika mycket, men staten hade mest. Det var Sovjetunionens gud, för man fick inte tro någon religion. I Sovjetunionen hade man bestämt att alla skulle ha jättelite pengar och jättelite mat. Det kallas kommunism. Den mest kända kommunisten just nu är vår käre Lars Ohly. Man känner igen honom på hans utomordentligt snygga kläder och hans ryska tänder.

FörsvarsmaktRedigera

Ryssland har en stor försvarsmakt som används i svenska riksdagsdebatter för att öka anslagen till den svenska försvarsmakten. Eftersom Ryssland inte har råd med en egen försvarsmakt har den svenska försvarsmakten sponsrat den ryska försvarsmakten.

Alla ryska militära krig har avslutats med enorma vodkafylleslag som det också räknas som krig. Så fort fylleslag är över så räknas det som avslutat krig och mynnar ut i nytt fylleslag. Ryska försvarsmakten har haft en enda nykterist. Men ingen var nykter nog att komma ihåg vem det var.

Ryska hororRedigera

Det finns ryska horor. Vanligtvis tar de betalt i vodka. Har man inte råd får man betala dyrt med äktenskap, visum och medborgarskap i annat land. Många svenska torskar klagar på att det kommer könssjukdomar efter sex med ryska horor, uppstår nio månader efteråt och hörs skrika och bajsar ner omgivningen och stjäl tuttarna.

Союз Советских Социалистических Республик
Nationalsång: Inofficiell:Aтт данca мeд АутоПутин.,

Officiell:вoдкa

Huvudstad Vodkabravada(vodkastanien)
Största stad Stortastadski
Officiella språk Ryska, kyrilliska alfabetet, kommunistiska, finlandryska, rysk revers
Minoritetsspråk Swahili, nazistiska, antikommunistiska, sovjetiska

somaliska

Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd
Några tusen år sedan
Gensom Januarirevolutionen
Statschef Josef Stalin
Statsskick Ej självbenämnd kommunistisk diktatur
Valuta Vodka(Inte Autumn Blazes iallafall! Ni vet,abstinensen!
Tidszon Jävligt många
Nationaldag Söndag och alla andra