Rio Philips även känd som ekorre fister 69(Se https://psyklopedin.org/wiki/Ekorre ) är en mycket omtalad ekorre forskare som har gjort många studier och laborationer om ekorrarnas underliv och sexuella beteenden i kontakt med människor. Rios kontroversiella metoder har fått mycket publicitet då folk menar att om man ska utföra sådana experiment så måste det ske med en vilja från båda parterna. Dessutom så ska det även ha kommit in information till polisen om Rios otroliga penins storlek vilket gav underlag för en husrannsakan i Röstångas enda "hus". Det var då man hittade världens största ekorre massgrav med 700 döda ekorrar varav 704 av dem hade ett hål som gick igenom underlivet och upp i munnen.

Det var för ett år sedan som anklagelserna började rulla in efter det ökända mötet mellan Rio Phillivips och Hugo Kalasson (a.k.a aromslayern) kunde lukta sig fram till Rios inanimala metoder kring sin forskning. Idag väntar Rio att anklagas för tre åtalspunkter varav den största är grov ekorre våldtäkt.


Innan Rio upptäckte sin enorma entusiasm för forskning var Rio inblandad i organisations verksamhet. Bland annat var han med i KKK (se koooooola killar Klubben). Där spelade Rio en central roll i klubbens tillväxt och popularitet. Bland annat införde han en dresscode som bara innefattar vita kläder. Han utförde också stora hjälpinsatser för samhällets albinos då de ses som "supremes" inom klubben. Dock fick Phillivips avgå då hans entusiasm för ekorrar ökade och började styra allt mer av hans arbete inom KKK.

Rio har även varit medverkande i Intergalaktiska Giraff Förbundets Matteklubb där Rio verkade som grandmaster mattevetare. Han är fortfarande aktiv i förbundet och håller i nuläget på att lansera deras nya matte drog framställd med hjälp av Rios ekorrsforskning(se [email protected] för 10% rabatt vid köp av två paket).

Förutom att vara ekorrsforskare och medverkande i organisationer har Rio även ett stort intresse för tyngdlyftning. Rio är i nuläget världsrekod hållare i nudistlyft vilket är en gren inom Röstångas nudist styrkelyfts förening. Istället för att utföra de klassiska marklyften med skivstång så har man av ekonomiska skäl börjat använda sina kroppsdelar som "skivstänger". Rio är en mycket erfaren och meritterad nudistlyftare som har varit regerande mästare i alla världsmästerskap som arrangeras årligen av Röstångas nudist styrkelyfts förening.

Rio har även smakat Hugo Karlssons avföring i hopp om att få lika bra aromsmaklökar som honom. Men en så länge har de ända direkta konsekvenserna varit en matförgiftning och ett speciellt instagram inlägg.

Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger