Rävland är ett underbart ställe; våra skogar, städer och Storåns mäktiga dalgång med sin flera tusenåriga historia. I vårt vackra land bor i nuläget omkring ett antal personer, på en yta av av flera kvadratmeter.

Rävland är en utbrytarstat som grundades 1976 på det land som bildades när hinderna, Rävlandas fiender nummer 1, drog ur proppen. Hinderna bor i en rutten håla norr om civilizationen, och har fått sitt namn efter vad dom är.

Rävlands närmaste allierade är Andouillerike, som aldrig har hetat något annat än Andouillerike! De är båda med i Ondskans Allians.

Eftersom många räver är alergiska mot stockholmare är turism inte tillåtet i Rävland; detta var något som gjorde Napoleon Blown-apart mycket besviken då han besökte sina nya allierade i norr.

Rävlands regeringRedigera

Består av tråkig fiskliknande varelser, och deras kompisar gnomerna. Kung Carl I är statschef och härjar vilt i landet. En dag bestämde sig kung Carl av Guds Nåde att hitta Nemo, det gjorde han aldrig - men han hittade din mamma istället. Kung Carl är bäst, till och med bätte än Göran Persson.

Rävlands riddarhusRedigera

Riddarhuset är en förening där alla adliga finns registrerade. För att vara adlig måste man adlas av kungen, även kyrkan får ge någon vissa titlar och hertigar får ha arton riddare. Även vissa riddarordnar får göra någon till riddare.

Rävlands indelningRedigera

Rävland är indelat i hertigdömen, dessa är Härryda, Mark, Kungsbacka, Bressen, Varberg och Danmark.

MottoRedigera

Nationellt motto: detta är på allvar, faktiskt. fråga din mamma

TraditionerRedigera

den bästa traditionen är nationaldagen som kallas "oh happy day". då är det tradition att runt om i landet på den största ängen i trakten bygga en model av den lokala skolan. som byggmaterial används bl.a. delar av den lokala skolan, och sedan eldar man upp den och sjunger "hela skolan står i lågor". denna traditionen kommer, som mycket annat ifrån (det intergalaktiska imperiet (bättre än sverige) Rävlands hjärta Rävlanda.

Rävlanda är universums absoluta centrum och mittpunkt. beviset är att det inte står att det är det på Wikipedia, och som alla vet har Wikipedia alltid fel.

Den rävländska nationalsången är förövrigt på latin, och eftersom ingen förstår den har det gjorts flera populära översättningar av den. Den populäraste heter "rävland, rävland ünter alles" och var en gåvan från Naziåland efter att Rävland vunnit tredje världskriget.