”En fantastisk produkt!! Äter skiten varje kväll!!”

~ Göran Persson om Ostbågar

”I Sovjetryssland äter ostbågen DIG!”

~ Rysk Reversal om ostbågar
Da Vincis skiss på ostbågen.

Ostbågen uppfanns 1512 av Leonardo Da Vinci. Han trodde att han skapat ett tilltugg för evig ungdom, och kallade den Ostböj! Men det visade sig vara mycket bättre än så! Leonardo ville genast massproducera ostböjen, men hade få resurser till detta han sökte finansiering hos det spanska kungaparet, men dom slängde ut honom med arslet före, för de hade redan gett bort allt guld till Christofer Columbus resa över atlanten. Men han lät sig inte nedslås. Han sökte hjälp från Sveriges Kung: Anders XII. Kungen var mycket intresserad av produkten, och ville genast komma igång med produktionen! De skapade ett företag kallat: Ostböj & Co., Men efter ett år av verksamhet så försvann all vinst. (Det visade sig att kungen ätit upp alltihop själv). Leonardo bröt ihop av konkursen och dog några år senare… Receptet försvann med företaget, och ostböjen glömdes bort.

Receptet återfunnetRedigera

 
Berget med lådan.

1912 Var upptäcktsresande Indiana Jones, på ett berg i Himalaya och letade efter snö/sten. Men djupt nergrävt på toppen av berget (cirka 10 m) fann han en låda klädd i koskit med Da Vincis sigill. Han tog med sig lådan hem och fann ett uråldrigt recept på Ostböj!! Men namnet på receptet var otydligt att läsa, så han presenterade det för arkeologerna som Ostbågen!

Men ingen visade större intresse för detta fynd och sket i det!

1967, tog det ondskefulla företaget OLW fram receptet på nytt. Vilket blev en stor framgång! Varenda smart jävel äter ostbågar nuförtiden!! Gör man inte det dör man förr eller senare!! Se på Grästorparna t.ex.: Dom dör bara fortare! (vilket är bra i sig)

Ostbågen idagRedigera

 
många sorter... "dregel"
 
JÄVLAR VA SUGEN JAG BLIR!!

Ostbågen är en mycket populär produkt med stor försäljning! Men har på sista tiden fått konkurrera med andra liknande produkter T.ex: Ostringar, Cheez chrunchers, chips osv... Men ett blodbad eller två så ligger den på topp! De har även kommit företag som Estrella som snott åt sig receptet och försökt göra en billig kopia av ostbågen!! Vilket har skapat ett inbördeskrig emellan OLW och Estrella!

Forskarna har kommit fram till att Ostbågar kan bota cancer aids, och många fler sjukdomar.

 
Nu blev ni allt kåta va?? "mums"

Informatör och författare: --BoneHead91 27 november 2008 kl. 18.41 (UTC) The King

SLUTAR NI ÄTA: DÖR NI!!