Barack Hussein Obama

(Omdirigerad från Obama)
B.H. Obama.

”Nu jävlar finns inte vita huset. Bara svarta baracken!”

~ Åke Ström

”Barack Obama uppfann skeden och tv-dosan.”

~ Anssi Kuivoranta

”Barack obama är även admin i spelet IRL.”

~ Baal-Ladin

”Jag skulle bli en bra presidentkandidat. Jag är ju svart!”

~ Barack Obama på Demokraternas kandidatkampanj

”Men jag då, jag är ju kvinna!”

~ Hillary Clinton om Obamas ovanstående motivering

”USA behöver fler pensionärer som presidenter!”

~ John McCain om Republikanernas valkampanj mot Demokraterna med Obama

”Diskrimineringen och kränkningarna ser olika ut beroende på var vi befinner oss. Men det är samma norm, samma struktur, samma mönster, som upprepas så väl i afroamerikanernas USA som här i Sverige.”

~ Gudrun Schyman om Kvinnoförtrycket bakom Hillary Clintons kandidatförlust

”Det var en trevlig kopp kaffe”

~ Kim Jong-un

”Ge mig en kondom!!”

~ Donald Trump

”Ooooh vilken het snubbe, är han gay?”

~ Forest Fall

Barack Saddam Hussein Obama bin Laden II även kallad Crack Obama och Bob Bop Perano är USAs nästa president efter George Bush. Han heter Barack Obama II eftersom hans far Barack Obama I också skulle bli president, men han kunde inte eftersom han var från Saudiarabien, och därmed aldrig kunde få samma medborgarrättigheter som infödda amerikanska medborgare. Som man kan utläsa av Obamas namn, hudfärg och stöd för Tvåstatslösningen är det alldeles korrekt uppfattat att Obama är muslim.

Obama gick med i Demokratiska partiet för att han stödjer slaveri och egentligen hade trivts bättre som en svart bwoi. Efter att Obama svor presidenteden valde han att hålla en tyst minut för alla svarta slavar som förlorat sina jobb och sin tillhörighet pga republikanen Abraham Lincoln, Amerikanska inbördeskriget och Amerikas konfedererade staters fall.

Obama flyttade in i Vita Huset i januari, som vid den tiden naturligtvis hade renoverats om och kallas numera Svarta baracken. Obama är en smart man, och inser att det är en dålig idé, men som den svarte man han är har han inget val, säger en anonym källa inom CIA.

Obama har under hela sin politiska karriär fått kritik för sitt efternamn som rimmar på Usama och för sitt mellannamn Hussein. För att det ändå inte ska vara helt uppenbart att han är muslim brukar han avluta sina tal med God bless America i stället för "al-Saudi Akbar". Den 7 maj 2010 bad Obama amerikanerna offentligt om ursäkt för sitt namn.

Han föddes den fjärde Oktober 1455 f.kr. Han var länge Jesus lärjunge tills Jesus sparkade honom eftersom han inte ville dela sitt crack med vår frälsare. Han hade en underbar barndom, han växte upp tillsammans med alkoliserade irakiska terrorister, än en gång blev han utkörd för sin snålhet med crack.

Hans första jobb var Mexikansk gangster, vilket han tjänade 30.000 kronor/månad på. För tredje gången blev han utsparkad p.g.a. hans snålhet med cracket. Detta ändrades dock då John F. Kennedy vägledde honom för att bli vald till rektor i en skola i Alabama. Dock visade det sig att den genomelake John narrades med honom och att det var presidentvalet han ställt upp i. Istället för att bjuda skoleleverna på crack blev han tvungen att bjuda hela U.S.A. Cracket införskaffades via intensiv bombning av Crackuba i Västindien.

HistoriaRedigera

Obamas fru, Michelle, ville inte flytta in i Vita Huset efter valjakten. Därför byggde man om och nu står det en svart Barack där i stället.

Valet 2009Redigera

När Obama ville bli admin så anlitade han John McCain för att leka clown för att han skulle stå för den enda representanten. Det är upmätt att mindst 102% av alla som röstade på Obama i populära IRL-rummet (aka Vallokalen) Gillade idén med tv-dosan som man kan kontrollera den populära produkten televisionen i spelet IRL, även skeden så man får mer HP.

Kompisar och relationerRedigera

En upmätt relationsstatus med individen Oscar Baart uppgår upp emot 99. Annars så är de bara inte mycket lite bara kompis.

Obama i mediaRedigera

Den demokratiska hippie-älskande nyhetskanalen Fox News är kända för att hylla Obama, bland annat för hans mod i utrikespolitiken. Obama är kontroversiell efter sitt uttalande i en BBC intervju 2001; vadå 9/11? Du menar väl ändå 7/11 ditt jävla trattmongo".