Namnsdag är en speciell högtid som inträffar varje dag.

Varje datum har ett eller två namn som man den dagen måste fira.

Exempelvis har Slava namnsdag den 10 mars. Det innebär att man måste fira de som heter Slava. Känner man ingen Slava måste man söka upp någon med det namnet och ge denne en present till ett värde av minst 250 kronor.

  • Om två personer har namnsdag samma dag behöver man bara köpa present till en av dem.
  • Köper man present till två personer behöver presenterna bara kosta 125 kronor styck, alltså hälften så mycket. Den totala kostnaden ska alltså vara 250 kronor.
  • Många är upprörda över att deras namn inte har namnsdag. Till exempel så gick Stalin ut i krig mot CIA när han fick veta att Donald TRump hade, med hjälp av Hillary Clintons e-mail, tagit bort Stalins namnsdag ur kalendern. Detta resulterade i attacken på twin towers i Washington år 0. Andra konsekvenser av att folk inte har namnsdag är att Elvis tröståt sig till döds och att Kim Jong Ung som ett resultat av sin plötsliga viktuppgång valde att rikta all sitt macho mot pruttpistoler och andra hemska vapen.
  • som ni ser finns det inget bra med namnsdagar förutom att få en chokladask en gång om året. (så länge man inte heter Stalin)