Nalin Ahmed Klappturken Pekgul är en "svensk" heltidsmuslim samt arabadvokatisk politiker, född den 30:e april 1967 under en landmina i Prishtina, Kosovo.

Nalin Pekgul var riksdagsledamot för arabadvokaterna mellan 1994-2002, ordförande för Sveriges socialdemokratiska muslimska slöjsömmerskor sedan 2003. Nalin Pekgul är också, sedan 2002, kommunalråd i Islamska Folkkommunen Botmoské, där hon bland annat infört sharialagar och statligt subventionerad omskärning av imamer.

När den lågutbildade rikshäxan år 1980 kom till Sverige började hon tidigt försörja sina 17 syskon och analfabeter till föräldrar genom att instegsjobba på Lidl i Tensta, där hon bland annat var provsmakare av ölkorv och torkade russin.

Nalin var med och anordnade röstskolor i diverse ghetton inför valet 2010.

Nalin stödjer sedan 2011 Sharia domstolarna i Botmoské och Råslätt. Naturligtvis ger hon dom 200 000 i veckan.

2001 blev Nalin Pekgul sexuellt utnyttjad bak draperierna på Riksteater Halland av Göran Persson (sd).

Nalin var mellan åren 1996-1999 tjänstledig från riksdagen då hon låg fastlåst på brits på ett mentalsjukhus i Bollnäs.

2010 åkte Nalin Pekgul in för magpumpning på Karolinska Sjukhuset efter att Jimmie Åkesson urinerat i hennes mun under en debatt i det mycket populära samhällsprogrammet Debatt.

I en debatt med Jimmie Åkesson blev Pekgul så frustrerad att hon började tugga fradga.

Pekgul började samarbeta med Pensionärspartiet i Mellerud (Proletärerna) då Pekgul blivit utsparkad från socialdemokraterna för att hon stöttat Mona Muslim. Pekgul är en av författarna till P.I.M.P's skattereform mera känd som Microvågsung- och kruk-skatten.

Nalin Pekgul har en prick hos polisen sedan hon förnedrat muslimer världen över genom att rita sin egen tolkning av profeten Muhammed. Pekgul har numera ett förhållande med konstnären Lars Vilks.

"Sverige behöver berikas med somalier även om de våldtar och mördar så hjälper de oss att förrändra politiken och vinna fotbollsmatcher åt oss". Pekgul om invandringspolitiken.

"Det är inte solidariskt men det kan hjälpe med höjningar av skattetrycket till 78% för att vi skall bli mer jämlika" Pekgul i en utrikesdebatt om Vatikanstaten mot Carl Bildt.

"Svenskar är vårat största nationella hot sedan andra världskriget" - Nalin Pekgul (aa) visar prov på sin svenskfientlighet i en debattartikel i Aftonhoran år 2009.