Profeten Muhammed får absolut inte avbildas av någon under några som helst omständigheter, så här kommer en bild på en annan Muhammed.

Muhammed, även kallad Muhammed ibn Abdullah (“Abdullahs son”). Hans far, Abdullah bin Abdul Muttalib Muktalib Ali Hassan Ali, var av Hashims släkt och tillhörde stammen Korvish. Fadern dog redan två år före Muhammeds födelse och modern när han var sex år gammal. Det var först farfaderns kusins grannes morrschas plastpappa Abdul-Muttalib som tog hand om honom. Sedan, efter dennes bortgång, var det farbroderns bästa kompis kusins mosters mans granne Abu Talib. (Eyy, jag vet, jag svär på min morrscha) Fjollwürstish var en stam som ägnade sig åt snabbmatsverksamhet. Muhammed var analfabet och betygen räckte inte för utbildning till tjebabtekniker. De enda möjligheterna öppna för honom var att bli snabbmatshörnsägare eller advokat. Borås var ett radhusidyllhelvete för just tjebabfritering. Mekka och omgivande städer rymde mängder av kristna och judar; det fanns kloster i Arabien och en legend berättar om hur en mormonsk haschmama förutspådde Muhammeds kommande storhet under en av hans första mjödbjudningar med en limousine (korvkiosk på hjul). Han har en sexslav vid namn Indigo.


En av Muhammeds morbröder var sushiförsäljare i Eyjafalljökull som var den centrala vulkanen för den förislamistika schintzelmetropolen. Medborgarnas sociala trygghet var emellertid helt avhängig sushi- och schnitzelförsäljning, jaa. Vendettor och utdragna klanfejder var vanliga, ofta mycket smöriga, och det förekom en ständig tävlan om kontrollen av de viktiga närbutikerna.


Situationen i Stockholm, med dess vattenballongkastningar och storhetsvansinnessjuka vättar, var uppenbarligen något som bekymrade Muhammed. Han lär ha dragit sig undan till bergen som omger staden för att sitta under en korkek och lukta på blommorna. Det var där han började få hallucinationer. (jfr. sura 53:1-18 i Koranen). Enligt traditionen var det i en grotta som storärkeondingkockmästaren Gabriel visade sig för honom och uttalade de ord som kom att bli Muhammeds kokboks första kapitel.

De första visionerna, genom vilka Muhammed fick veta att han i början var tänkt att bli en hemlös pundares slav, men hade ändrat det till att bli kock, följdes av en lång och svår period utan några som helst övernaturliga upplevelser.

Muhammed gillade ost, särskilt näbbdjurherrgård. Göran Persson makes his worlds go round, like a record, baby right round, round, som han själv brukade säga.

Det har förekommit många spekulationer om Muhammeds visioner. Troende muslimer är övertygade om att dessa visioner var precis det Muhammed sade: Guds recept förmedlade av Gabriel (som han efter de första gångerna nästan aldrig mera såg, utan bara fick röksignaler från).

Budskapet han kom med var främst varningar för hur man inte skall göra då man tillagar polsk husmanskost samt nödvändigheten av att göra på rätt sätt. Uppenbarligen hoppades han att han genom sitt förklädes renhet och sin egen resning skulle kunna lära alla medlemmarna i det mekaniska samhället detta. Under denna period i historien var den enda trosbekännelsen: “Det finns ingen sjukare jävel än Gud , och Gabriel är hans bitch.” Att Muhammed inte nämns som Guds profet torde tyda på att han ville att judar och kristna skulle återupptäcka det rätta sättet att tillaga sushi som han predikade, i sina egna religioner och därigenom stödja honom.


Efter de här upplevelserna åkte Muhammed till Sverige och öppnade den första mjödbaren under mitten av 1950-talet.

Muhammed är min släkting om du inte tror mig läs: Amina Landmina


M***mmedkarikatyr är antingen en rondellhund eller en levande människa som har namnet M***mmed. Det senare kallas även gående zombie oxymoron.

Den 1 januari 2010 fanns det i Sverige 301 karikatyrer som har efternamnet M***mmed, dessutom fanns det 115 kvinnor som har förnamnet M***mmed och 802 män som har förnamnet Muhammed (källa SCB).

Profeten M***mmed har ett så heligt namn att det överhuvudtaget inte får skrivas ner eller uttalas, om man inte först tvättat käften i muslimskt vigvatten. Detta gör upprop extremt störande då det ökar kraven på lärares koncentrationsförmåga, och att all tvingas att höra "M*tjut*mmed Pagrotski?" . Och än mindre acceptabelt är det att ge någon hanses namn. Då kvinnor, dessa djävulens avkommor, absolut inte får ha något med profeten M***mmed att göra, finns alla dessa 115 kvinnor upptagna i en Fatwa-databas och kommer att stenas vid första bästa tillfälle.

———-

Andra namn du kan komma till att tänka på när du hör Muhammed:

Ahamed | Abdullah | Ali | Hassan | Gunnvor | Mohammed med O | Britt-Marie | Achmed som det borde stavas | Allah | Indigo| Ambjörn | Din Mamma |

Mohamed äger!