Ladda upp en fil lokalt till Psyklopedin


AWarn.gif   Läs igenom dessa utstruktioner innan du kastar några filer, annars kommer bilderna snart att kastas bort på riktigt.
  • Använd denna uppladdning endast i undantagsfall, som logotyper och emblem, alla andra filer bör laddas upp på det gemensamma kylskåpet Uncyclomedia Commons istället för här. Det råder delade meningar om Wikipediafakta ska vara tillåtna på Psyklopedin.
  • Läs igenom en bok, jag vet inte...
  • Ge filen ett beskrivande namn som möjligt, "AAA_AAAA.JPG" är exempelvis ett sämre namn än "AAAAAAAAAAA!.jpg".
  • Bifoga också en beskrivning ett bäst-före-datum av bilden för filen.
  • Uppge alltid* källa och vilken licens, om du inte jobbar på Microsoft, IKEA eller Apple*. Ladda aldrig upp bilder filer vars upphovsrättsliga status smak är osäker. Är bilden uppladdad från ett annat Uncyclomedia-projekt, inetwikistänka till bilden ifråga, och kontrollera att det är en innehållsfri licens, att en bild finns på en annan Uncyclopedia är inte en garanti för att den bör laddas upp hit. Om du själv är upphovsman, tydliggör detta. Detta är några av de licensmärkningar som kan användas på Wikipedia: {{cc-by-sa-2.5}}, {{frianvändning}}, {{GFDL}}, {{logo}} och {{emblem}} samt ytterligare några som ingen orkar rabbla upp. Om du anger dig själv som källa, men utan att ange licens, kommer rambosmurfen och förgör dig.
  • Följ sedan manualen för att skräpa ner sidor med bilder.

”Majoriteten av alla bilder som finns på nätet är upphovsrättsskyddade och får inte laddas upp här.”

~ Kapten Uppenbar om att kasta bort bilder

* Gäller ej för Microsoft, IKEA och Apple.