Mahatma Gandhi (på bengali: Rolf Micke Persson) föddes 2045 i den indiska byn Göteborg. Hans pappa hette Nisse och hans mamma hette Kalle. När han var liten fick han lära sig hur man mumsade avföring, en helig ritual som varje person gör på lördagar i Göteborg. Till en början gillade han det inte, men lärde sig så småningom att tycka om det och vann pris för bästa mumsande när han gick på högstadiet(8:an). Då fick han en medalj av stadens borgmästare och fick säga Lasse åt upp alla mina kakor och Cinder Glow är lesbisk femtioelva gånger i direktsänd TV. Denna händelse återberättade han ofta senare i sitt liv. Han har försökt ragga på Tarja Halonen utan effekt.

Gandhi blir känd över världenRedigera

Vid trettiofyrtio års ålder blev Gandhi världskänd när han red till månen på en elefant. Eftersom att han var den förste på månen, förklarade USA kig mot honom, och en bataljon på 90'000 man och en ledsen åsna anföll honom natten den 24 augusti 1341. Mahatma Gandhi undkom denna attack med nöd och näppe genom att tömma sitt förråd av hamburgare som han sparat ända sedan jordens skapelse och kastade de åt de amerikanska soldaterna. Dessa hamburgare, som var till bredden fyllda av utsökt majonnäs med hamstersmak och bacon, kunde jänkarna inte motstå, så de satte sig ner och sjöng nationalsången i solnedgången och åt hamburgare. Endast åsnan var intelligent nog att se igenom denna intrikata plan, och han ringde USA:s dåvarande president, Jonhson Jonhson Jonhson Jonhson Jonhson Jonhson Jonhson Jonhson Jonhson IV som blev så arg att han hoppade ut genom fönstret på sitt 54939539 meter höga torn som han byggt på en flygande gris över USA:s huvudstad New York City DC Xtreme Ltd.

Kärleksdramat med Cinder GlowRedigera

Gandhi hade i tidig ungdom under slutet av 1990-talet och början av 2000-talet en stoooooooooooooooooooooooooooooooor kärlek till Cinder Glow i hans klass. Hon var dock inte kär tillbaka eftersom att hon var(och är) lesbisk. Denna nyhet fick Gandhi att mumsa mer bajs, men då inte sitt egna utan han gick in när Cinder Glow var och sket och...detta är sjukt walla...ÅT HENNES BAJS! Han tyckte det var så gott att han krävde mer och tillslut fick han en scat-porn relation som varade ett halvår(från maj till november) med en jävla massa diarré. Skitäckligt.

Gandhi bygger GandhilandRedigera

Efter denna händelse blev Gandhi än mer känd och 1992 bestämde han sig nu för att bygga den första nöjesparken i universum. Idén kom till honom i en dröm där en missbildad mörkhyad mus med infraröda handskar och beige ansiktsmask bad honom att inte bygga en nöjespark, eftersom att det var hans dröm ända sedan hans pappa slagit honom i ansiktet med en död kackerlacka och kallat honom idiot. Gandhi sparkade musen nerför ett stup och vaknade. Nästa dag påbörjades konstruktionen av vad som skulle bli den mest kända och älskade nöjesparken någonsin, Gandhiland. Gandhiland är känd för sina enorma roterande Gandhi-huvuden som paratar konstant och kallar folk för apor och spottar saltsyra och Fanta omkring sig. En annan attraktion är Kärleksruschen där man åker i en gummibåt nedför ett 1337 miljoner meter lågt stup och upp igen samtidigt som Adolf Hitler kysser Cinder Glow på film som en anime studio i Japan animerat samtidigt som det spelas Waka Waka. Där finns även en nybyggd berg-och-dalbana som är 83'000 km lång och tar hundrafemtio år att åka, så tyvärr finns ingen i dagsläget som kan berätta om åkturen.

Gandhis dödRedigera

År 543 e.Nasse blev Gandhi anfallen med radioaktiva bindor av tio flygande grisar som inte gillade Gandhis frisyr. Ironiskt nog var Gandhi flintskallig, men grisarna tillhörde det ökända kriminella gänget Vi är idioter, tjollahoppsanhej tjolahoppsansa, vi är idioter, tjollahoppsan-hejsansa, så de förläts av den lokale glassbilsföraren Nisse Rydling i Träsket. De flygande grisarnas anfall slutade med att Gandhi dog en omedelbar död, även om orsaken är okänd. Han begravdes år 1999, samma år som den blåa ankan Jichael Mackson dansade den kontroversiella dansen Muses godbitar.