CitatRedigera

~Kläjnetöj, det betyder sås på fornskånska.~ -Olof Palme, om sås

~Vikingaporr är hett~ -rånartjänst, om Knutbys porrindustri

~Jag kom, jag såg, jag somnade~ -Läderlappen, om hur han kom, såg och somnade.


MordenRedigera

För många hundra år sedan i den lilla byn Knutby skedde några fruktansvärda mord. Men tyvärr så vet inte jag någonting om det. Däremot kan jag berätta en rolig historia:D

"Adolf sa till den afrikanska snömannen: -Haru snus? -Nej, jag röker inte, svarade snömannen med sin farmor mellan tänderna."


HistoriaRedigera

Knut hette mannen som en gång i tiden grundade Knutby. Han döpte denna bedårande by efter sin fru Gustafv. Med åren fick Knut och Gustafv flera barn, som hjälpte till att bygga upp byn. De alla hade syfilis, vilket resulterade i att många av murarna blev bevuxna med extra tät vitmossa. Gustafv, som fått sitt exotiska namn från sin släkt i madagaskar, var en av anledningarna till att barnen kom till. För det var hon som hade samlag med storken, som kom med alla barnen i sin vita näsduk. Men allt var inte så lyckligt som man skulle kunna tro, i Knutby. För när Knut avled vid en så ung ålder som 13, hade Kellog's all bran precis uppfunnits, så barnen fick inte längre äta coco pops för Gustafv, som var en mycket sträng kvinna. Dock fanns det mycket annat kul att hitta på i Knutby, som att kasta broccoli på pensionärer. Denna lagsport var en stor del av knutbykulturen, och som senare skulle komma att bli en rolig tradition på midsommar.

KnutbylåtenRedigera

Knutbylåten kallas den låt som sjöngs av Carola i melodifestivalen år 2008. Den är gjord som en tribut till Knutby, och blev därför mycket omtyckt inte bara i Knutby, utav Knutbyborna, som bodde i Knutby, men även utav de som bara hade sommarstuga i Knutby, eller hade familj, släkt och vänner som bodde i Knutby. Och enstaka fall har inträffat, då invånare i Skultuna har tyckt om låten.


StavningRedigera

Knutby stavas såhär: Knutby.--Vitriol 15 oktober 2009 kl. 15.35 (UTC)