125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas. Eller så kommer Zhainghs hemliga kommunistiska mullor och skriker ALLAHU AKBAR!


Kissgranskning (på engelska pee review) är en rad regler som används i tidskrifter som kallar sig för "vetenskapliga". Det går ut på att varje artikel, innan den får publiceras, måste godkännas av ett antal kissnödiga människor, så kallade "peers". De måste redan vara kissnödiga för att få börja arbetet, och sedan måste de ge minst 70 artiklar avslag innan de får gå på toaletten. Och för varje artikel de godkänner får de avdrag på 21 avslagspoäng, och måste alltså ge 21 artiklar till avslag innan de får gå på toaletten. Och det räcker inte att artikeln blir godkänd av en kissnödig "peer", den måste bli godkänd av flera innan den får publiceras. I en vanlig tidskrift som de på Springer räcker det om den godkänns av 29-39 kissnödiga "peers" (beroende på säsong), men i högprestigetidskrifter som Nature, Science, Pnas och British Journal of Science krävs det att artikeln godkänns av hundratals eller ibland till och med tusentals kissnödiga "peers".

Kissgranskning påstås vara till för att kissnödighet ska hindra människor från att visa sin så kallade "mänskliga natur" inom vetenskapen. Dock struntar de som påstår det helt i att även kissnödiga människor är människor, och att det om det nu fanns en sorts ologik speciellt för icke kissnödiga människor lika gärna skulle kunna finnas en speciell sorts ologik just för kissnödiga människor. Och vad gäller påståendet att kissgranskning skulle vara nödvändig för att förhindra att för mycket nonsens för att dementera publicerades, bygger det påståendet på en felräkning av mängden nonsens där varje gång ett nonsens nämns räknas som om det var en helt ny sorts nonsens. Men det fattar inte idiot erna som tror på religionen att kissgranskning skulle vara viktig för vetenskapen.

I själva verket bygger all modern teknik på teoretisk fysik som publicerades innan kissgranskning ansågs vara definitionen av vetenskap, så kissgranskning förhindrar bara framsteg.