John Vito Soprano Macaroni Född 1920 i New York. Fadern var Siciliansk immigrant och modern ett fnask på det lokala horhuset. Faderns namn var Gian-Clericuccio Macaroni och jobbade som suddigumsslipare. Familjen bestod av fadern GC och sonen John, de bodde mycket fattigt.

Uppväxt År 1929 flyttade far och son till Neapel för att delta i den kommunistiska revolutionen som leddes av Benito Mussolini. Gian-Clericuccio blev utnämnd till kommunistpartiets Justitieombudsman tack vare sina lässvårigheter. John blev snabbt engagerad som musiker i kommunisternas synth-orkester. Där lärde sig John att spela både näsflöjt och electro-flute. År 1935 blev John relegerad från den religiösa skolan Charles Manson Academy of Science.

Ungdomsåren 1935-1950 Den unge John beslöt sig för att bli någonting i livet så han packade sin näsflöjt och gav sig av till kulturlivets huvudstad, Eslöv i Sverige. Väl i Eslöv så gick John med i det lokala kommunistpartiet: Eslövs Kapitalistiska-Socialistiska Revoltparti. Där blev John uppmärksammad för sina stora lässvårigheter och dåliga retorik, därför valdes han genast till partiledare. John Macaronis första åtgärd blev en massavrättning av myror...

MER INFORMATION KOMMER.