”Jönköping,Sveriges motsvarighet till USA’s bibelbälte!”

~ Mona Muslim om Religion i Jönköping

”Det är ju där Hermione nästan sköt Dumbledore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

~ Bella Swan om Jönköping

”...”

~ Göran Persson om Jönköping

Jönköping är en förort till Bankeryd. Jönköping bråkar med Bankeryd om att vara bästa ort i Sverige, eller i alla fall i Jönköpings län Huskvarna tror också att de är nått men alla vet att Husvarna inte ens platsar på listan. Då HV71 spelar ishockey på hemmaplan struntar folk i om laget vinner. De går dit bara för att de antingen är Jönköpingsbor eller Huskvarnabor. Sedan slåss de mot varandra.

FörorterRedigera

RåʾslättRedigera

Råʾslätt (uttalat الرقة) är en förort till Jönköping. Officiella siffror påstår att det bor cirka 321 000 kulturberikare i orten, men ärligt talat kan man aldrig vara 100% säker eftersom de förökar sig i samma takt som andra djur i gnagarsläktet t.ex. kaniner och råttor.

GrännaRedigera

Gränna,(uttalat Autumn Blazes rövhål är sött), är en förort till Jönköping som är mycket farlig, där finns till exempel Ribbaskolan, även kallat Autumn Blazes spya skolan. Gränna är även känt för sina fina polkalyktstolpar. 90% av befolkningen i Gränna är invandrande ej intrigerade zhainghier. Det finns därför inga brott i staden. Läs JP själv, det står INGET!

LjungarumRedigera

När en pandemi kommer, drar Löfven och polarna dit. Kallas även Kirin orten bre baby eller shit, då 80% är kirins som är kommunister. Övriga grupper är 18% urundier som ör muslimer. 2% är Sveriges regering som BOR där. Språket är arabiska och hindi. Utifrån är det ortenslang som gäller.

FörskoleverksamhetRedigera

1996 öppnades Cigarettens förskola i Jönköping, där barn får röka fritt. Introduktion av braj diskuteras också, men inget beslut har fattats.

Wuowais skola är en skola och HVB-hem för föräldralösa Zhainghiska barn där barnen får bo och leva utifrån muslimska lagar och regler. Självklart kommunistiskt också. Alla delar lika på allting utom några få personliga saker som mobiler och kondomer. Samt porrböckerna om Lenin och hans kommunistiska vänner.

HuskvarnaRedigera

Huskvarna är lite av en egen kontinent egentligen, bara att ingen riktigt vill bo där. Den 1 januari 1971 blev Huskvarna, med ekonomisk hjälp av Sveriges regering och inte minst Rånartjänst, ockuperat och annekterat av Jönköpings kommun, vars kommunala armé framgångsrikt krossade Huskvarnarebellerna. Huskvarnagerillan HLA (Housemill Liberty Army) bildades och gör aktivt väpnat motstånd, bland annat genom att utföra våldsamma sprängdåd på Jönköpings bussar. Huskvarna består av flera stadsdelar där Huskvarna Söder är den finaste delen. Andra stadsdelar är Centrum, Egnahem, Stensholm och Norrängen. Norrängen är av många (exempelvis Barack Usama och Fredrik Reinfeldt) ansett som ett sketet område. Det finns dock aktivister som motsäger detta. Aktivisterna har koppling till både Al-Qaida och IS, men även satan själv. En av ledarna bland aktivisterna är den ökände El Schoel Johansson. Zhainghierna är främst koncentrerade här, i Öxnehaga eller i Råslätt. Där har dom byggt stora slumområden byggda av höga betonglägenheter på 1000 meter. Typ.

BefolkningRedigera

I Jönköping finns det cirka 125 000 invånare. Ungefär 124 800 tillhör kristdemokraterna, rester är nazister, vänsterbögar,muslimer eller bor i Habo. Kristdemokraterna tillhör religionen kristdemokratismen, på vars program står att utrota alla homosexuella och kasta ut alla ogifta män och kvinnor ur staden för den händelse att de skulle kunna titta oanständigt på varandra.

Nazisterna och vänsterextremisterna begränsar sig till att försöka utrota varandra, något som för det mesta misslyckas spektakulärt genom att bränna ner någon byggnad eller att få Vättern att flamma upp genom anlagda bränder med bensin uthällt över vattnet. Jönköping omges därför i alla väderlekar av en grå smog som gör att staden toppar norra halvklotets astmastatistik.

En centerpartist står dagligen mitt på torget för att bevisa något som ingen annan begriper.

I Jönköping är det kriminellt at uttala R, det ska nämligen låta engelskt. Om man uttalar till ex. "Sverige" på korrekt Svenska, får man en bot på fyratusen Kronor. inte förrän man klarat at uttala fyratusen, blev boten höjd till fem tusen. Det kan också här nämnas att man har liknande regler i en stad i Norge som heter Tramsö. Där måste man inte uttala Tramsø på korrekt norrgubba-mål! De Svenskar som inte uttalar R på korrekt sätt gillar Hannus Montanus. Zhainghier är Jönköpings minst problematiska grupp i samhället, eftersom att dom är kommunister.dom är till och med bättre än Soviet eftersom soviet är ateister. Zhainghier är muslimer. Kommunism är bra för själen.

FöreningslivRedigera

Unga KnarkareRedigera

Jönköping har Sveriges mest aktiva lokalförening av Unga Knarkare, något som tros bero på att man koncentrerat sig på amfetamin. Jönköpings Unga Knarkare anordnar Brajfestivaler och Cyber-Trans-musik med gratis utdelning av Extacy, något som storligen uppskattats av stadens styrande Kristdemokrater, eftersom gamla avdankade knarkare anses vara i extra lättraggat skick för frälsning till den kristdemokratistiska religionen.

Brödraskapet Prieure de LionRedigera

Det många inte vet är att Prieure de Lion härstammar från Jönköping. Brödraskapet är känt för att veta vilka Aslans (härskaren över Narnia) ättlingar är. Det anses allmänt att det var Prieure de Lion som uppfann AIDS, vilket gjort dem mäkta populära i kriminella kretsar.

Kirinska Islamistiska Kommunisthärvan Sharialagarna Jönköping RövcentrumRedigera

Jo dom vill att Jönköping blir en utbrytarrepublik som Jämtland och Norrland. Deras namn säger resten. Deras huvudkontor är i Rosenlund. Dom har också ett brottsregister på cirka 450 våldtäkter på barn, vilket ger rekord i Jönköping. Pedofilhärvan vill ha hemskola också.

KapitalisternaRedigera

Dom vill krossa Kommunisterna. Dom vill också utrota alla fattiga.

JättenRedigera

Jätten är det högsta huset i hela Jönköping. det finns många byggnader som är högre men det struntar kommunen i och fortsätter att kalla den för Jätten. Exempel på saker som är högre är: Maj-Björn Munkhammars flaggstång, tremeters-trampolinen på Attarpsbadet och penseln i Penselrondellen.