Islamofagi är en mentalsjukdom som består i att man på det ena eller andra sättet börjar äta upp Koraner, vilket de flesta imamer anser vara hädelse, och de flesta doktorer vara skadligt för magen. Det finns olika metoder som drabbade av denna mentalsjukdom använder sig av:

  • man kan äta upp sida för sida, tugga och svälja,
  • man kan försöka svälja varje sida hel,
  • man kan riva bort små remsor och tugga i sig dem, en efter en,
  • man kan försöka svälja hela Koranen hel.

DiagnosRedigera

Sida, för sida, tuggaRedigera

Den drabbade börjar få förstoppning efter några sidor, och ganska rejäla magproblem. Hans anhöriga märker efter hand sjukdomen på att han (den här varianten drabbar enbart män), sitter för länge på toan och krystar och gnyr i smärta.

Svälja varje sida helRedigera

Många förmenta kvävningsfall har egentligen en dold islamofagi i bakgrunden. Om en person plötsligt visar sig blå i ansiktet, och kippar efter luft, så kan det vara islamofagi. Man kan ibland dö av sådana här attacker.

Riva bort små remsorRedigera

Anses vara den minst farliga varianten av islamofagi, släktingar brukar märka det på att Koranen är söndertuggad, och eftersom man inte har hundar som husdjur, så brukar en direkt fråga till den drabbade besvaras med ett oskyldigt blånekande. Koranen försvinner vartefter, men den drabbande kan leva länge med sjukdomen.

Svälja koranen helRedigera

Ett plötsligt svälja-koranen-hel-anfall är ytterst farligt, och kan direkt leda till en ond bråd död. Man måste genast skicka iväg den drabbade till sjukhuset för snabb intensivvård. Det viktigaste symptomet på svälja-koranen-hel-islamofagi är blått ansikte, och en Koran som sticker ut ur munnen.