Heinrich Manöver Himmler

(Omdirigerad från Heinrich Himmler)

Heinrich Himmler (15 oktober 1844 - ? Kommer dö när galaxen går under?) är en liten rysk tsar som är mest känd för att ha rest runt och spridit glädje genom att dela ut gratis godis och glass på alla torg i hela Frankrike, kommit på Heinrichmanövern när någon satt i halsen och deltagit i "Vem Vill Bli Miljonär?" sju gånger vilket han tjänade ca 6 miljoner euro på. Efter vinsterna gjorde han en del bra investeringar inom hudvårdsforskning och innan han visste ordet av satt han på listan över världens rikaste män.

UppväxtRedigera

Heinrich föddes i ett litet palats i staden ll'inskiy utanför Moskva. Han fick inderekt titeln Tsar eftersom hans far fick en plötslig reumatism i hjärnan och dog när Heimlich skulle födas. Redan i barndomsår visste lille Heinrich att han var annorlunda. Han föddes nämligen utan ben P.g.a hans mors extrema intagande av botox och hade det mycket svårt med kontaktsporter och att vara med dom andra barnen och leka på rasterna. Istället blev Heinrich sängliggande en längre tid, närmare bestämt 7 år (1848 - 1855). Under denna tid uppskattar man att han läst c.a 80 000 böcker och tillgivits en juristexamen. Efter många smärtsamma operationer och tester växte hans ben ut 11 september 1855. Detta datum kom att bli hyllad över hela världen som en internationell helgdag och firas ofta med bridgeblandning, varm oboy och en tyst minut. Han hade också en groda till vän under en längre period.


Invadering av The North Minehead, EnglandRedigera

Tillsammans med hans gamla homies Adolf Hitler och Von Vibbentroop planerade Himmler 1970 att invadera den lilla byn North Minehead i England genom att ställa upp i deras val om borgmästare. Eftersom deras rykte försämrats ganska mycket under deras liv bestämde de sig för att döpa om sig. Heinrich fick heta Henrich Bimmler, Hitler fick heta Adolf Hilter och Von Vibbentroop fick heta Ron Vibbentroop. Så här sa Bimmler om sig själv i en intervju med mr och mrs Johnson.

"Jag är också inte i Minehead född men jag blev i er Peterborough Lincolnshire var född i. Men jag stannade i Peterborough Lincolnshire huset under hela kriget på grund av gamla räliga sår, och kunde inte gå på gatorna eller kolla på fotbollmatcher eller gå till Nuremburg. Ha ha. Jag är en före detta fönsterputsare och pacifist, utan att ha gjort krigsförbrytelser. Jag är glad att England vann the Vörld Cup. Bobby Charlton. Martin Peters... Och äter gör jag massor av chips och fisk och hål i paddor och Dundee kakor på Piccadilly Line! Jag jag var överste för Gestapo i tio år. Oj! Fem år! Nej! Nej! Oj, Jag var INTE överste för Gestapo alls! Jag gör skämt... Hahahah!"

Bimmler och hans gäng lyckades inte så bra, trots att deras planer med att invadera Polen lät bra i mångas öron. Bland de 4 som röstade på Hilters parti var: 50% medlemmar i Hilters parti. 25% attraherades av Hilters vackra ben. 25% var överklass.

KarriärRedigera

När Heinrichs ben hade växt ut blev han så lycklig att flyttade jugoslavien och utbildade sig till bakgrundsdansör på Hermann Görings tekninska dansinstitut (HGTD) Efter många år av kringresande och arbetande som bakgrundsdansare åt bl.a Pjotr Tjajkovskij och Richard Wagner så fick han en kraftig Tuberkulos (1894), vilket resulterade i att båda benen lossnade.


Depression och MeditationRedigera

Efter 1894 följer en djup depression vilket gjorde att han började tänka över sitt liv. Under två långa år satt han i djup meditation och kom fram till att meningen med livet är att vara glad, rumsren och att bjuda varandra på godsaker. Härmed fick Heinrich Himmler Titeln "Buddah" (Den överpresterande) Heinrich var nu mycket lycklig efter sitt finnande. Men lyckan varade inte länge. 1899 dog Heinrichs mor i ett svårt fall av mjäll vilket resulterade i den andra Deprissionen. Heinrich satte sig nu i exil tillsammans med Adolf Hitler, Josef Goebbels, Albert Speer och hans tjyvpack till 1950 då han plötsligt rusade ur sitt hus och ropade ut lovord. Folket i staden älskade hans predikan om frihet och inom kort hade han fått 12 lärjungar. Bland dessa fanns Clint Eastwood, Martin Luther King Jr. och Jackie Chan.


PredikanRedigera

Efter 3 år med sina 12 lärjungar,(1953), bestämmde Heinrich sig för att alla skulle gå varsin väg ut i världen på mission och predika om frihet, lycka och glass. Han flyttade då till Paris där han köpte sig en begagnad gul Ford Mainland för 15 648.50 Mark. Han visste nämligen inte vad en bil kostade och blev grundlurad. Nu reste Heinrich ut i landet med sin lilla gula bil och delade ut glass och godis till alla barn samtidigt som han predikade med stor passion om livets gåtor och hur viktigt det var att hylla hustomtarna, dom som gav oss livet. ...kaskadspya!

RikedomenRedigera

På 80-talet blev hans kändisskap bortglömt och hans tsarpengar var slut. Från 1950 - 1982 räknar man med att Heinrich gjorde av med 5,8 miljarder dollar, vilket var hela Tsarkapitalet. Alla trodde nu att det var slut på hans predikan och att han skulle dö eftersom han inte längre kunde ha råd att köpa ingredienserna till sitt livselexir, men så fel dom hade. 1984 ställde han upp i första sändningen av den franska verisionen av "vem vill bli miljonär?" och vann 600 000 Franc. Nu levde Himmler glatt ända till år 2000 då pengaflödet började avta igen. Då var han med i "vem vill bli miljonär?" sex gånger i rad och tjänade en förmögenhet på 6 000 000 euro.

Dagens HimmlerRedigera

Sedan hans vinnst har Himmler tjänat enorma summor på investeringar inom hudvård och glass. och nu lever ett lugnt liv vid sluttningen av Mount Blanc. Hans kapital är verderat till 48.6 miljarder dollar, vilket lägger honom på en 4:de plats på listan över världens rikaste män. Hans ord om frihet skall alltid vara med oss och man kan utan skam säga att han är en av världens mest enastående människor.