Ground Zero blev namnet på den plats där två skyskrapor en gång stod. Sedan säckade dom ihop. Då kom USA:s regering på den briljanta idén att anlägga deras 3462:e fängelse där. Men inte vilket fängelse som helst, ett fängelse för nollor! Så efter någon månad började fångarna strömma till det välbevakade fängelset. Några utav de första (och mest prioriterade med mest makt) fångarna var:

ÖversmämmningenRedigera

Efter 34 dagar efter att fängelset öppnades, översmämmades det av alla amerikanska idioter. Obama har i ett uttalande sagt att "Amerika har inga gränser på dumma människor", och fick mycket kritik för det av den Franska regeringen. Ingen vet varför.

CellernaRedigera

Cellerna var rena lyxen. I ett rum(Trumps togs ofta som exempel för att visa folk att det var kul. Propaganda. 2.0) fanns det en liten säng, ett bord som han skulle äta på och toalett och handfat där han ska skita och tvätta händerna. De andras rum var bara en bönematta från 1400-1783 samt en idolbild av din mamma.

FrihetRedigera

Till skillnad från andra fängelser var detta fritt, man kan gå runt överallt och avundas dom andras rum. Det fanns även ett onanirum där alla skulle onanera. Onanera är kul, sa Bush och köpte en klänning till sig själv.

UniformRedigera

Deras kläder? Alla män gick med thawb och tjejerna var klädda niqab.