GOatse FUCK noob

VARNING! Artikeln KAN vara infiltrerad av kirins. Var vänlig och gå in på Goatse för mer info.

Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Goatse.


”Jag är ju bra på den här sporten! 3 decimeter diameter totalt!”

~ August Strindberg om Goatse

Goatse är en sport, vars regler är att sträcka ut sin analöppning så långt som möjligt. Den som har störst analöppning när tiden tagit slut är vinnaren. Sedan 1993 har det årligen hållits världsmästerskap i Goatse.

Sportens ursprungRedigera

Den absolut första formen av Goatse kom redan på 500-talet, då den urgamla civilisationen Goa Tse varje söndag höll en gudstjänst, där prästen lyfte upp sin kåpa, och sträckte rövhålet så stort som man bara kunde få det. Man trodde nämligen att vägen till himlen var genom rövhålet, och att om man kunde sträcka det tillräckligt stort, kunde man krypa igenom det, och därmed nå himlen. Men man har även kunnet spåra sporten flera tusen år bakåt i tiden, då man har hittat mumier med enormt uttämdja rövhål. Dock tillhörde det hittils största rövhålet man hittat en Goa Tse-bo. När man grävde upp honom från sin grav så hade han ett 28-tumms cykeldäck uppkört på bredden i röven.

Med tiden gick dock Goa Tses civilisation under, när spanjorerna kom och plundrade deras byar. Utövandet av denna tradition blev därmed försvunnen i flera hundra år, ända fram till år 1874, då arkeologen Dr. Livingstone fann urgamla ruiner från Goa Tse-civilisationen, där han hittade ett skelett av en man i en konstig ställning. Antagligen försökte han kommunisera med sina gudar via sitt rövhål precis innan han dog. Dr. Livingstone insåg snart detta, och för att man skulle komma ihåg minnet utav denna metod, döpte han den till Goatse, efter civilisationen som hade använt metoden tidigare.

Utveckling från källarhobby till världssportRedigera

Under de följande århundrandet började man forska på metoden, och hur det kan användas i verkliga livet. För att verkligen veta hur man gjorde, började forskarna prova metoden själva. De insåg snart att invånarna i Goa Tse inte var så dumma, trots allt, när de kom på metoden. Dock förbjöd religionen att vanligt folk skulle använda metoden under Goa Tses storhetstid. Men eftersom den religionen var sedan länge försvunnen, funderade forskarna ut ett sätt att få vanligt folk att använda metoden för nöjes skull.

När sporten Goatse började utövas för första gången någon gång under 1950-talet var det främst ungdomar i nedre tonåren som höll på, och de höll oftast till vid platser som garage, källare, toaletter och vindsvåningar. Men sporten ökade snabbt i popularitet. Under 1970-talet hade populariteten blivit riktigt stor i de flesta målgrupper, och mindre tävlingar som till exempel distriktsmästerskap hölls på flera ställen. Vinnarna var oftast överviktiga personer med rövar stora som hästbakar.

 
Här ses hunden Pluto på sin första seger i VM i goatse. Året var 1993.

Under slutet av 1980-talet hölls en hel del Goatse-turneringar, och det fanns då tre olika klassificeringar av Goatse-utövare; lättvikt (upp till 80kg), mellanvikt (80kg-110kg) och tungvikt (över 110kg). 1990 bildades det internationella Goatseförbundet International Goatse Federation ("IGF"). Det var nu man började ta Goatse-tävlingar på allvar. Flera tävlingar och turneringar hölls de närmaste åren, tills man 1993 bestämde sig för att starta VM i goatse.

VM: Från ladugården via lilla idrottsplatsen till jättearenanRedigera

Det första VM i goatse hölls i Rio de Janiero, Brasilien i november 1993, där vinnaren var hunden Pluto. Eftersom man inte fick tillstånd från myndigheterna att vara utomhus på stadens gator, då det vid denna tid ansågs att folk i allmänhet skulle tycka att det hela var snuskigt, höll man till i en liten ladugård som man hyrde av en bonde ute på landsbygden strax utanför staden. Det visade sig att första VM i goatse var en stor succé för sin tid, 75 betalande åskådare trängdes i ladugården för att titta. Man bestämde sig därefter för att hålla evenemanget varje år. 1994 års VM kunde hållas utomhus, och man höll till på en liten idrottsplats i utkanterna av Rom i Italien en dag i maj, och den tävlingen lockade 378 betalande åskådare. Vinnaren det året var Kirk Johnson, som senare dessutom blev känd som goatsemannen, eftersom hans rövhål hade en diameter av 5 decimeter, vilket blev nytt världsrekord i Goatse, och det håller i sig än idag. Kirk Johnson erövrade dock även en VM-titel 2003.

VM i goatse sänds sedan 1997 i radio och sedan 1998 i TV. Goatse är förbjudet i vissa länder som ex. Finland, Island, Irland, Israel, Indonesien, Kina, Korea, Indien, Egypten, Nya Zeeland, Saudiaarabien, Kuba,Rumänien,Wadiya,Urundien, Irak och Iran. I Sverige har Goatse varit förbjudet ända sen 1986, så Sverige, Danmark, Tyskland och Japan ställde inte upp förrän 1995. Skottland, Spanien, Porrtugal och Holland ställde inte upp föränns 1999.

Glömd är nu sedan länge den tid då VM i goatse avgjordes på små idrottsplatser inför några hundra betalande åskådare. VM i goatse hålls numera inför tiotusentals betalande åskådare på jättelika arenor. På vissa håll har man till och med börjat bygga specialarenor för goatse, avsedda att ta hundratusentals åskådare. Världens första Goatsearena byggdes i Moskva i Ryssland 2005 och heter "Moscow Goatse Stadium". 2005 påbörjades byggandet av världens andra goatsearena i USA, närmare bestämt i Los Angeles. Den som ska heta "Loaste Arena" som är blandstavning av "Los Angeles" och "Gotse". Den stod klar 2006, användes till Amerika Goaste Cupa 2007, och den användes även till VM i goatse 2008.

Sedan 1999 har det även hållts ett VM i goatse för handikappade, och det har även gett handikappade chans att visa vad de går för i goatse.

Med andra ord finns det förutsättningar för att den på grund av rädsla och okunskap en gång så utskrattade och hånade goatsesporten kan ta det slutliga klivet till att bli en av världens främsta sporter.

Vinnare i VM i goatseRedigera

Anitra Sten,Sverige

Efter 1 år av paus från goatse VM, Så va det dags igen! Åretse upplaga av Goatse-VM hölls på ön Saint Mary’s i GAMBIA! Det va fullt av afrikanska åskådare och uppladdningen va på topp! Det va tuff konkurrens detta år, då många tidigare stjärnor och mästare hade dykt upp för att ännu en gång töja sin stjärt så mycket som möjligt! Efter 1 dags av tuff kämpande och töjande, kunde man utse Alexander "EL HOMO" Svensson till 2018 VM-mästare i goatse! Med en ny afrikans teknik lyckades han töja sitt anushål till extraordinära mått. Något som världen aldrig har skådat förr. Tätt inpå hamnade som vanligt Eirick "La primadonna" Leon på en tuff andraplats. Bättre lycka nästa år önskar Arrangörerna av GOATSE VM! Kirinerna la av detta år efter att aldrig ha vunnit.

DopingRedigera

Tråkigt nog är Goatse en sport med stora dopingproblem. Men testerna är hårda, och den som avslöjats dopad stängs genast av på livstid. Förutom om man har ursäkter som suger häströv. Det finns dock en dopad indelningsklass, men de får tävla i OS för dopade och VM i goatse för dopade. Goatse infördes i OS för dopade 1983 i Mexico.

KirinRedigera

Jovisst,dom tävlar oftast för Kirinstan, ett land som tyvärr ofta skickar knarkare. Doping är förbjudet men kirinerna har kommit på en ”brilliant”(dum) idé: Skyll på kolonialismen från 1838-1939. Domarna brukar gå med på det(vaaaaaaaa?).

SpelRedigera

Numera finns även dator- och TV-spel om Goatse. Det första sådana utkom 1996 hette Goatse Champion. Det är ett hetstryckarspel i Track & Field-anda. Den som inte var född då Track & Field kom 1991 kan få veta att det spelet handlade om friidrott, med doping.