Amerikas Förorenta Stater
McDonalds-USA-flag.jpg
(Flagga)

ShitistheShit.jpg
(Landsvapen)
400 × 248px
(karta)

Nationalsång: Best of Both Worlds
Motto: In McDonald´s we trust
Huvudstad tyskland
Största stad Östervåla
Officiella språk Kräkljud, crackljud, pippljud och eeeeh?
Minoritetsspråk Engelska, Spanska, kinesiska, mupp.
Statschef Trump
Statsskick Fascistisk överviktighet
Valuta Kroppsfett och Pommes
Religon Islam,Skolskjutningar,Judendom och lite Bushism
Tidszon Dåtid till mindre dåtid
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

McDonalds snabbmatsrestaurang
10 m ö.h.
Ingen, alla sjöar är numera uttorkade(vattenpölen utanför 14-åriga Chelseas hus,20 i diameter och 6 VM djup)
0 km¹
Vattenkranen
20cm lång.
Nationaldag Lördag (då man får sirapsdränkta pannkakor)
Invånare Amöbor och encelliga Toffeldjur.
Urinvånare Ashkenaziska judar
Landsnummer +911


”Screw the money, we got rules!.. eh... wait a minute...”

~ Patriotisk Amerikan om USA

”Sikken lyx, så går det när man låter giriga kapitalister styra!”

~ Folkrepubliken Sverige om USA


USA (officiellt: Amerikas förorenta stater) är ett land i Nordamerika. USA är ett land med hemskt mycket problem som tex att usa, under de senaste 20 åren bara ökat medelvärdet i sin vikt med 20%. Detta anses vara oacceptabelt och man har skapat fettma föreningar som ``Never too FAT´´ och ``The Fatboys´´.

USA kan också betyda USB fast bättre.

USA: s favoritsysselsättning (sedan 1945) är att använda sin favoritleksak (Atombomben) på så många mål som det går. De tror på ett gammalt ordspråk som de har tagit från någon antik arab: Spräng det innan det spränger dig. Men USA spränger inte länder enbart i onödan, ibland kan det vara nödvändigt att visa hur stor makt deras Mcdonalds-kultur har att ge. På senare dagar brukar atombomben vara formad som en Big Mac. Planen bakom denna form är att målen som de ska skjuta på inte ska misstänka att något som liknar en hamburgare kan vara farligt. T ex när de sköt på Norge var norrmännen bara hypnotiserade och försökte lista ut vad det var.

HistoriaRedigera

Amerikas Förorenade Stater grundlades 1866 när straffångar från De Bögiga Brittiska Öarna köpte landet av Napoleon Bonaparte för en nickel och en dajm. Genast påbörjades arbetet att bryta ned hela kontinenten. De fräcka urinvånarna, som trodde att de hade någon slags rätt till marken som de olagligt vandrat på i 10.000-tals år buntades ihop och sändes till Brittish Museum.

Först gjordes det tydliga grepp för att säkra mattillförseln. Pommes Frites-odlingarna kom fort i gång och många av straffångarna utbildades till hamburgerjägare. Ketchupfloderna dämdes upp och tappades på flaskor.

Därefter var allt i ordning.


ÖstervålaRedigera

Östervåla är USA:s huvudstad och största stad. Prominenta medborgare inkluderar Alex Tha man och Slender man game maker. USA har försökt förstöra Östervåla vid flera tillfällen, mest nämnvärt är då man släppte den så kallade"Fat Man" på staden för att bota sjukdomen. Tyvär så fungerade det inte.

PolitikRedigera

USA har ett tvåpartisystem. De två största partierna är Demokraterna som vill införa demokrati och Republikanerna som vill avskaffa monarkin och ersätta den med en republik. Ingen av dem är beredda att kompromissa, vilket innebär att USA pendlar mellan att vara en demokratisk monarki och en auktoritär republik beroende på vem som har makten. Anledningen är att partierna var först med sin egen hjärtefråga, och av politiska skäl kan inte politiska motståndare hålla med varandra. För närvarande har Demokraterna makten. Det innebär att dess partiledare Barack Obama bara är premiärminister. Han önskar även bli kung. Vem som är nuvarande regent vet ännu ingen av oss som redigerat denna artikel. Eftersom Republikanerna alltid styr USA med järnhand har Demokraterna alltid tagit makten genom militärkupp. När sedan Republikanerna har kommit tillbaka har de alltid blivit demokratiskt valda eftersom folket egentligen inte vill ha någon demokrati. I USA anser alla som är patrioter och inte revolutionära demokrater att presidenten har en tanke bakom CIA:s hemliga politik och att detta måste respekteras av säkerhetsskäl.

Tidigare grundade presidenterna Thomas Jefferson och James Madison Demokrat-republikanska partiet och fick makten. USA hette då DRA - Democratic Republic of America.

År 1967 bildades även ett nytt parti som idag är det tredje största, The United Resturants of America. I detta partiet samarbetar de allra "fetaste" resturangerna som te x Burger King och McDonald´s. Under de senare åren har partiet även förvandlats till ett allt mer nazistikt parti eller som partiets ordförande själv säger: - This is a MOTHER FUCKIN NAZI PARTY, And I´m lovin´ it.

Som alla vet så kontrolleras USA inte av Presidenten. USA kontrolleras egentligen av Fox. Jävla Amerikaner som går på statensbluff att det är Presidenten som styr.

Soldaterna i mellanösternRedigera

USA flyttade i mars 2003 hela sin armé från sina barracker till Mellanöstern, för att bli kvitt alla hot därifrån. Hela armén är fortfarande kvar i mellanöstern, och skjuter lastbilschaffuörer som transporterar gods utomlands.

Politiska partierRedigera

 
Karl Rove, valstrateg i det republikanska partiet, jagar röster i Florida.

USA domineras av NAZA och USSR, dess nazist- och dess kommunistpartier. Bägge partier anser att USA-medborgare endast har ett egentligt existensberättigande, och att alla andra nationaliteter antingen är untermenchen, eller potentiella slavfolk, vilka man kan göra vad man vill med. NAZA och USSR brukar växla om att ha makten i USA. Generellt i amerikansk politik är att det saknas kompromisser. Amerikaner antingen hotar, eller lyder order under hot - amerikaner kommer aldrig överens om något. Kompromisser ses som ett utslag av untermenchen-mentalitet, och föraktas djupt av varje amerikan. dom ska även avrätta alla människor dom hittar i utlandet.

UpproretRedigera

För cirka 100år sedan gjorde det Amerikanska folket uppror mot monarkin och slog i marken hårt. De regim styrda styrkorna tog lätt hand om upprorsmakarna. Sedan dess har det varje år anordnats en tävling kallad "the great hungery games" där två ungdomar från varje delstat, en pojke ock en flicka, mellan 12 och 18 år väljs ut för att representera sin delstat. Deltagarna sätts i en stor arena som byggs ny varje år. Det finns endast två regler: 1 kliv inte av startplattan före gongongen ljuder. 2 ingen homosexualitet i arenan. Annars är allt tillåtet. Siste man som lever vinner.

Periodiskt krigandeRedigera

 
USA:s militärmakt är den bäst utrustade i världen.
 
De fysiska kraven är väldigt hårda i USA:s militär.
 
Det nyaste stridsfordonet från USA.s militär. Detta fordon tros leda USA till seger i det kommande kriget mot McDonalds prishöjning.

När andan faller på, eller när man vill stjäla olja, så startar USA krig med något lämpligt land som är i besittning av någon lämpligt djur som skapar frestelse att testas på en saftig burgare.. USA startar krig enligt ett regelbundet mönster, med 20 års mellanrum, med något fullständigt fabricerat svepskäl. Detta tjänar då som ett medel att uppnå världsherravälde, och fullfölja ett hotfullhetsmönster som USA tror är nödvändigt för att man skall samarbeta med dem eller handla med prylar med dem.

Utvaldhet av gudRedigera

USA:s politiker är utvald av en gud. Det är inte den snälla sortens Gud, som hjälper fattiga och svaga, och som fiskar upp rånoffer ur diket, tar dem till doktorn och betalar sjukvårdsräkningen, nej i stället är det någon annan sorts gud som kräver av dem att de skall kriga vart 20:e år, och orsaka blodbad och död, starta Harmageddon i Israel inför "Jesus återkomst", därför att det påstås stå så i Johannes Uppenbarelser, och som kräver av dem att de skall stjäla olja till varje pris.

KulturRedigera

I USA gillar man mat. Mat som pannkaka, hamburgare, pizza, pommes frites, korv, chips med flera äts i princip varje dag. Till maten har man ofta drycker som Koka-Cola, men inte till barnen. De dricker öl, vin och sprit. En genomsnittlig snabbmatsrestaurang i USA har minst 6000 besökare per dygn. I ett sällsynt fall fick en Burger King-restaurang i Florida bara 450 besökare på en timme.

MusikRedigera

I USA sitter kobåjs med gitarr bland kossorna och sjunger och spelar kåntry. Det påstås ha används som tortyrmetod i Irak för att permanent sänka IQ:t på oskyldigt intagna bråkstakar som stört ordningen. En annan berömd tortyrmetod går under namnet Metallica, men den används på mer sannolika terrorister. Under 1960-talet led USA svåra skador under den brittiska invasionen, ledd av The Beatles. Under 1980-talet nådde dansband som Pistoler och rosor och Nirvana popularitet.

EkonomiRedigera

 
George Bush. Ondska i kommersialistiska formen.

Konsekvensen av alla besök på snabbmatsrestauranger blev att skatten på snabbmat höjdes, och de nya inkammade skattepengarna användes till att ge Bush högre lön. Det visste ni inte. Idioter.

KlimatRedigera

USA:s klimat är varmt, troligen på grund av växthuseffekten, och kroppsvärmen från amerikanernas feta kroppar.

SportRedigera

I ishockey har man lag i NHL som New York Reindeers, Los Angeles Presidents, Florida Fat och Toronto Syrup Leaves. Man spelar också mycket fotboll i USA, men tyvär så kan inte de inte reglerna där. Så där spelar man nån konstig variant som går ut på att tackla så många spelare på planen som möjligt. Man får också röra bollen med händerna vilket är patetiskt.

MatRedigera

 
Den minsta hamburgare som kommer med den minsta versionen av Fatty Seal-målet, 100% sälkött, i USA. Också
 
The evil, the chilred eating, Ronald McDonald.

De amerikanska målen på McDonalds anses vara stora, typ. Dock räckte inte detta för amerikanerna så den var tvungen att bli störst. Den som är ansvarig för detta är den onde fettmataren Ronald McDonald. Han kan kännas igen på den gula och röda dräken som är färgad från all ketchup och senap han har snott från barns hamburgare.

 
USA:s gåva till Irak efter Irak kriget.

Starka sidorRedigera

  • Propaganda. USA har vunnit propaganda-VM varje år sedan 1937. Innan dess hade Tyskland titeln i 4 år. Ryssland var som bekant ohotad vinnare från VM:s start 1918 fram till 1933. Men eftersom USA nu vunnit över 70 år i följd anses de vara "med fet marginal - vår tids främsta propagandanation" - Göran Persson.Det har även ofta kommit fram att Amerikanerna har sätt nöje i feministiska tävlingar känt som så kallade skönhets tävlingar.

Se ävenRedigera

USA:s självständighetsförklaring

Ondska

Kapitalism

Satan

George W Bush

Svaga sidorRedigera

  • Jämlikhet etc.
  • Betala skulder
  • Att inte kriga.
  • Inte diskriminera Kirinstans invånare, som under kolonialismens historia i Kirinstan som bara påminde om apartheid.
Nordamerika
Självständiga stater Kanada · Mexiko · USA · Öl-land
Avhängiga stater Grönland