HistoriaRedigera

Dessa djur är laddade med bomber som de till synes utan anledning släpper med ojämna mellanrum. Dessa bomber anses vara relativt harmlösa och kallas i folkmun för "fågelskit". Dessa djur lägger ägg och kan flyga, i alla fall de flesta. Den största fågeln är struts. Det finns en skådespelarfågel som heter Kråkan. Han brukar spela Kråkan i Mamma mu. Alla fåglar går att se med blotta ögat, förutom de som gömmer sig. Det finns fåglar som badar, som ankor.

ProjektilernaRedigera

Den tidigare nämnda "fågelskit" som av många uppfattas vara ofarligt är i själva verket en form av biologisk krigsföring. När dessa salmonellaladdade missiler landar i en ovetandes treårings nyköpta glassstrut börjar de diverse bakteriernafrodas i den smältande massan. Ett halvt dygn senare kan olika sjukdomar ha spritt sig i barnets kropp och orsakat mer eller mindre farliga sjukdomar såsom salmonella, SARS eller fågelinfluensa. Det är alltså viktigt att man skyddar sig emot "fågelskiten" med någon effektiv metod. Exempel på bra sätt att skydda sig är till exempel:

  • Ha alltid ett pappersparasoll på din glass
  • Undvik folk som har fåglar som husdjur
  • Stanna inne under sommaren då fåglarna härjar som värst
  • Skrik och gör andra höga ljud för att hålla fåglarna borta när du vistas utomhus. OBS! Denna metod kan tilldra sig oönskad uppmärksamhet.

Det finns naturligtvis fler sätt att hålla sig fri ifrån "fågelskitens" effekter och i "Karl-Oskars fågelhjälp" av fysikern Karl-Oskar Fiskström finns flera bra tips när det gäller fåglar och "fågelskit".

Anton båtman är en av de mest ********* av de ********* i ***stan, han har inget med fåglar att göra.

UtseendeRedigera

Fåglar har olika utseende beroende på vilke art den tillhör, men de liknar för det mesta små flygplan. De vanligaste fågelarten har en näbb och två vingar. Själva "fågelskitsvapnet" sitter långt bak på fågeln och de har två fötter som de använder för att lyfta upp oskyldiga barn som motvilligt skapats när kristna personer över 25 har oskyddat sex.