Degerfors placering.

Degerfors ligger i norra Sverige och grundades 1874 av italienska fotbollsspelare. Degerfors förstördes i kriget av tid och rum 780 f.K. och blev återuppbyggt 1934. Storstaden är mest känd för sina 203 pizzerior som drivs av "Familjen" och sitt framklonade fotbollslag Degerfors IF som klassas som det bästa i de 78 kända ställen.

GeografiRedigera

Degerfors är en storstadsmetrolpol som klassas som större än New New York City kommer att bli. Gangsterration är hög och det är betydligt lugnare i förorterna Örebro, Kristinehamn, Karlstad, Karlskoga och Svartå.

BefolkningRedigera

Lantmäteriets senaste rapport från 2006 visar att befolkningsmängden i Degerfors är strax över 14 miljoner där hälften spelar fotboll, en tredjedel har herpes och alla äter pizza. Över Degerfors finns ett övre skikt som drivs av Mako-energi. Det är en flygande platå över hela staden där en ny "våning" av en massa hus finns. Det är där alla rika bor. Under platån är det slum och mörkt. Se Cyberpunk.

 
Degerfors pizzakvarter Bruket i det undre skiktet

PolitikRedigera

Degerfors tros av den genomsnittlige drivas av Sveriges nuvarande regering Junilistan, men är i själva verket totalt kontrollerat av "Familjen". "Familjen" är mest känd för sin kupp där dom gav en tredjedel av Degerfors invånare herpes på grund av brist på tidsfördriv. Maffian har även totalt isolerat staden från omvärlden, och har gått ut med hot om biologisk krigsföring med SARS och fatal pizzaodör.