Hacker

(Omdirigerad från Datanörd)

En horunge(Inte att förväxlas med hax0r_1337) är en ondskefull person som gör program och skänker bort dem. Själve djävulen har upprörts över denna humanistiska handling, vad skall då inte den altruismföraktande marknaden säga! För denna sataniska handling blir hackern förföljd, förklarad för kriminell digital massförstörare, utsatt för stämningar, förklarad vara upphov till världens all ondska och ibland även utnyttjad som slav i speciella programmerarslavläger.

Genom sin altruism skadar hackern systemet storligen, och förtjänar all helvetets plåga, om inte en och annan redan påpekat att marknaden i sig redan är en helvetets plåga. Ronald McDonald är en känd hacker.

HistoriaRedigera

Redan på sin tid verkade den ytterst ondskefulle Richard Stallman genom att helt uppåt väggarna påstå att operativsystem skulle vara gratis. Detta inträffade omkring 1985, men inget sådant gratis operativsystem fanns, så alla skrattade gott åt denna absurditet, och betraktade Stallmans editor emacs med vänligt överseende.

 
Avslöjad, Linus!

Omkring 1990 började dock den ohängde slyngeln och arbetslöse samhällsparasiten Linus Torvalds skryta för sina kompisar om att göra ett operativsystem, och då han inte fått ett sommarjobb, så satte han, i sant kommunistisk anda igång att göra ett operativsystem som skulle heta Freax i förment "ära" över de ondskefulla sammanstörtande individer som senare skulle komma att utgöra OpenSources ondskefulla sammansvärjning mot den heliga marknaden. Tyvärr avslöjades denna namngivning av en rättskaffens finansmarknadsminister i narcissism, vid namn ... som vi inte nämner här ... och operativsystemet fick namnet Linux, för att för alltid utpeka dess ondskefulla kreatör.

 
Den ondskefulla sammansvärjningen

Så uppstod så Linux som ett ondskefullt virus, och spred sig över datorer världen över, och marknaden riskerade att kollapsa, men lyckligtvis räddades denna av rättrådiga antikommunister som genast såg att grunden för deras försörjning var undergrävd. Man orkestrerade en gigantisk marknadsbubbla till 2002 för att skylla all världens bekymmer på alla programmerare som företog sig att självmant programmera och skänka bort program, sparkade och svartlistade dessa och skyllde världssvälten, och klimatförändringarna på hackers.

Se ävenRedigera