ALLMÄNHETEN VARNAS---Denna artikel kan upplevas som stötande ----ALLMÄNHETEN VARNAS
Carl von Linné var inte alls medveten om att han hade mjäl så därför ville han glädjeligen avbildas med det han trodde var potatismjöl på sina axlar.

Carl von Linné är en utav världens främsta rasbiologer. Redan från en mycket tidig ålder började Carl rangordna växter efter olika preferenser. Detta blev sedermera till en besatthet. Snart började han rangordna djur i olika klasser och släkten, sedemera stenar. Slutligen hade Linné endast en grupp kvar och rangordna, människan.


Linnés sammanfattade rasteoriRedigera

Som den framstående vetenskapsmannen han var, rangordnade han alla människor i fallande färgskala. De vita som var den renaste färgen och som även går att colorera andra färger med, satte han högst. Därefter klassades människor in efter fallande färgskala, där av råkade svarta hamna längst ned på färgskalan. kan böda guben'

Linnés teorier kom senare att utvecklas av Charles Darwin, vars insatts inte ska underskattas.

En marknad tar formRedigera

 
156 Riksdaler
 
3,2 Riksdaler

Färgskalan skulle senare i historien bli mycket viktig att använda för att värdera människor på marknadsplatser. De svarta som stod längst ned var således billigast att köpa. Prisena steg sedan proportionellt till kulören. Den vita människan var så högt värderad att enbart andra vita hade råd med att köpa vita.

Under 1800-talet blev det en stor trend att ha en svarting på sina te-bjudningar vilket gjorde att priset på svarta ökade markant. Marknaden kolapsade och snart förbjöds handel med svarta, då de ledde till onödiga valutaspekulationer. Marknaden på asiater har fortsatt obemärkt in i våra dagar.

[[Kategori:]]== Musikkarriär == Carl vom Linné tävlade återigen i Melodifestivalen 2055 med bidraget Människoaporna Han var den första som kvalificerade sig direkt till finalen i Berlinous i Öst-tyskland. Sedan 2056 får inga negrer i Sverige under 18 år inte köpa Carl von Linné's skivor, eller besöka hans konserter, inte ens i vuxens sällskap. Detta har lett till att vita ungdomar "köper ut" skivor av Carl von Linné till yngre. Under 2057 grep svensk polis sammanlagt 158 stycken så kallade "Carlutköpare". Dessa dömdes till sju års straffarbete i Linköping. (Detta Är Fan Inte Sant. Någon har försökt vara rolig. Det Är Någon Annan Som Skriver Här.)

[[Kategori:]]== Linnés eftermäle ==

 
En av Linnés kanske främsta lärjungar

Linné kom att bli en av våra mest betydande vetenskapsmän. Särskilt fick hans teorier fäste i Tyskland under 30-40-talet, men även på Balkan på 1990-talet. Trots att Linnés teorier värderar afrikaner lågt, har även hans teorier fått fäste i Afrika. I Afrika "råkade" man misstolka Linnés lära vilket lede till att man i Rwanda vände rangordningen upp-och-ner.

I Sverige har Linnés rasteori inte riktigt slagit i genom. Trots att Sverige instifta världens första Rasbiologiska Institutionen i Linnés Minne, så kom teorierna kring människorasen att tystas ner. Istället har rasteorierna kring växter och djur fått bättre fotfäste i hemlandet.


Linnés teori har i mycket förtsvidare av hans lärjungar. (Linné found out about the 360 noscope also) <== (Wtf? Nej.)