COOP bör förväxlas med CCCP, den nazi-judiska reformrörelsen i Microasien på 1970-talet.

”Öh, hehe... har jag aldrig hört talas om...”

~ Göran Persson om COOP

”Neeee detta vet jag inget om...”

~ Autumn Blaze om COOP

”Inatt har en 28-årig man hittats död på COOP i Gränna. Han ska ha jobbat natt då han troligtvis ska ha blivit skjuten i benet. Man tror att gärningspersonen är med i ett kriminellt gäng i Stockholm, men inget mer ännu. Den döda var troligtvis ett slumpmässigt utvalt offer. Ööööh… Vi går över till Johan Bertilsson,58 år som är musiker i Luleå som har släppt...”

~ Aktuellt

”Polisen har funnit den man tror är gärningspersonen. Det handlar om en ung kille från en Stockholmsförort som har misstänkts för olaga droginnehav. Man tror att han gömmer sig i Grännaförorten Skärstad. Bajs. Vi ska byta ämne till en staty av Maud Olofsson i en liten by i norra Laos...”

~ Aktuellt

COOP (uttalas "folkhem") är namnet på den gigantiska organisation som finns över hela Sverige. Organisationen har flera "stationer", så att säga, placerade i varje litet bostadsområde med en befolkningstäthet på över 2 invånare per km². Dessa stationer är förklädda till matbutiker, men vad de egentligen används till är något mycket värre.

StationernaRedigera

COOP's stationer går under många namn. De absolut största kallas COOP Forum, och som man hör på namnet är i dessa "butiker" COOP's styrelse med jämna mellanrum håller sina topphemliga möten. COOP's stationer är som följande, i storleksordning från störst till minst:

  • COOP Forum
  • COOP Konsum
  • COOP Bygg & Trädgård
  • COOP Nära
  • COOP Extra

Dessa stationer används till, utöver mötesplatser för COOP's styrelse, att göra det som de flest i vårt samhälle idag fruktar mest - de håller fullständig koll på dig. Du har kanske sett övervakningskamerorna i en COOP-affär, och tänkt "Vem fan vill sno härifrån?" Nu vet du, att det inte är därför de sitter där. COOP vet hur du ser ut, vad du äter, hur mycket pengar du har, om dina barn blir mobbade i skolan, om din hund är kastrerad eller vad du brukar göra när din fru sover och du sitter uppe vid datorn. Men det är inte det värsta. Det är nämligen så att COOP har ett högst klassifierat samarbete med - ja, just det, Sveriges regering. De övervakar oss med hjälp av regeringen för att ta reda på allt som finns att veta om oss. Deras plan är att skapa ett virus som gör oss alla till en typ av zombies. Vi alla kommer bo i ett litet område och leva som äkta svenskar, även om vi är hyperblattar. Det är rakt igenom ondskefullt och ska användas för att kontrollera oss alla. Viruset kommer vara färdigt den 23 Juli år 2019. Det kommer spridas med hjälp av fyrverkerier på nyårsafton 2019. Ta skydd. De kommer.

COOP och Sveriges regeringRedigera

COOP har ett nära samarbete med Göran Persson Kapten ZOOM Autumn Blaze Josef Stalin absolut ingen.

Huvud ansvarig för Coops organisationer är en mystisk människa som går under kodnamnet kakanYT, han sägs ha en hemlig yt-kanal. Men ingen vet riktigt...

HistoriaRedigera

COOP blidades först på 1920-talet, då hette det "KF", något man tror står för "Kommunistiskt Fanskap", alternativt stod det för "Daghemmet Hästen".


Coops värsta fiende är Ica och deras kamp om makten är en allmänt känd strid fast samhället vet inte hur alvarlig och våldsam den egentligen är.

Hur du undviker COOPs göromålRedigera

Handla inte på COOP, handla på ICA eller Hemköp, alternativt så handlar du inte alls, dessutom borde man inte bo inom fem kilometer av närmaste utpost.